Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NarutO! !!!!!

KahnX

Öne çıkan mesajlar

PS2 için sanırım oyunu yapılıyomuş !

--Oyundan Görüntü--
Naruto
Sakura Haruno
Jiraya
Nara Shikamaru
Ino Ymanaka
Kakashi
Kakashi Anbu
Dotou
Zabuza Choji
Itachi Uchiwa
Kiba Inuzuka
Shino
Tenten
Hinata Hyuuga
Gay sensei
Gaara
Sandaine
Tsunade
Haku
Orochimaru
Orochimaru Bras Pourri
Neji Hyuuga
Sasuke Uchiwa
Rock Lee
Kisame
Kankuro
Temari
Kabuto
Shizune
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto : Narutomate hero 3 bu galiba
ps2 için yapılmış bir oyun. 1. sini görmedim ama 2.sini oynadım rpg+dövüş gibi. Yani dövüş varda mesela dövüşürken sana bazı kurallar koyuyor yok elemanı 6 kere kapaacksın falan. ama oyun extreme japonca sayı bile yok. Eğer ps2 varsa ve istanbulda oturuyorsan alabi
leceğin yerleri söyleyebilirim. gerçekten zevkli bir oyun 2. sinide anbu no kakashi bile vardı (hain uluç göremedim ya şunu).
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 25 Temmuz 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
Biri bana bunun ne olduğunu söyleyebilirmi

Yorum yok

Yüzyılın Darbesi o. İzlemedinmi yoksa :D

Bana söyle oyunu nereden bulacağımızı hemen alacam valla :D GBA oyununun ingilizcesini aradaım ama yok galiba piyasada.[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Neden bütün anime oyunları ps de çıkıyor püf berserkinde 3 4 oyunu var.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu galiba Narutomate Hero 3. Çünkü Narutomate Hero 2'de böyle bir arena yok yanlış hatırlamıyorsam.

Oyunun ikincisi dövüş oyunu ağırlıklıydı. Tek kişilik senaryo modu ve klasik dövüş oyunu modu vardı. Tek kişilik senaryoda da aslında senaryo dahilinde ilerliyor olsanız da sadece dövüşeceğiniz adamı bulmak için geziyordunuz. Sonuç olarak oyun bir dövüş oyunu. Yani yok RPG idi falan derken daha fazlasını beklemeyin. Ha ama benim hayatımda oynadığım en zevkli dövüş oyunu =)[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

doru 10.000 yılda olabilir :D

Uff bend istiyorum o oyunu.[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...