Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablo Net ve Adsl bağlantı ile bir kaç soru


Mathias

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar

Geçen ay kullandığım 512k'lık adsl hattımı iptal ettirmiştim. Ancak Ağustos ortası gibi gene bağlatacağım ( aynı numara ) ve soru şu :

Şimdi ben biliyorum ki iptal ettirince sanki hiç adsl yokmuş gibi açtırıyormuşuz gene hattı. E tabi böyle olunca insanın kampanyalarda yararlanası geliyor.
Hem şimdi telekomum sayfası açılmadığından hem de benim yüzsüzlüğüm nedeni ile soruyorum : Bir süredir devam eden öğrenciye bağlantı ücreti ödemeksizin ve hatta 1 ay ücreti ödemediğimiz kampanya sadece 256k için mi.
Şahsen 1024 yaptıracağım ve en azından bu kampanya sayesinde bağlantı ücretini ödememeyi umuyorum. Ancak bunun sadece 256k için mi yoksa hepsi için mi geçerli olduğunu bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa ve durumu bana açıklayabilirse sevinirim.

Ayrıca şu Kablonet ve Ultratv olayını bir çözemedim. Hangisi Anadolu hangisi Avrupa yakasına servis yapıyor ? Ücretleri aynı mı ? Bağlantı hızları aynı mı ? Fiyatları aynı mı ve daha öncemlisi fiyatlar şu şekilde mi ?

64 15 ytl Yoksa 64 25 ytl
128 25 ytl ----- 128 45 ytl
256 45 ytl ----- 256 80 ytl
512 80 ytl ----- 512 170 ytl


Ayrıca niye bu herifler TARİFE diye bir şey koymuyorlar kendi sitelerine. Yani bu fiyatları onlardan bulamadım. Bu kadar aptallık olur mu ?

Nereye gizlemişler bunları ?


Neyse herkese şimdiden teşekkürler[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 23 Temmuz 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

onunla ilgili telekomun mu ne bi sayfası vardı yanlış hatırlamıyosam. hangi kablo internet şirketinin nerelere servis verdiğini yazmışlardı il il. ayrıca adsl nin özel şirketlileri de öyle cok ii değil. ben superonline dan almıştım mesela. Ve nasıl bir hizmet anlayışı ise bu bilmiyorum artık süperonline ankaraya teknik servis açma gereği duymamış. Bi önceki hafta salı günü modem bozuldu, çarşamba günü modemi tamir için istanbula gönderdik.1-2 gün geçti üstünden hiç ses yok adamlardan. Arayıp sorduk en geç perşembe modeminiz elinizde olcak dedi. sonuç: modem daha dün geldi[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kablonet al derim ben...Asya/Avrupa tarafına farketmiyo geliyorlar...
Adsl almayı düşünüyorsan da arkadaşın dediği gibi 256 kullan bir ay ücret ödeme hehe,sonra 1024'e dönersin of üçkağıtcılar sizi...[signature][hline]Fistan, 10 Haziran 2005 14:39 tarihinde demiş ki:
yeni geldi türkiyeye yazın mavi işicez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar şu kablonet ile ilgili birkaç bilgi buldum da tam anlamadım gene:

http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=166

burdaki linkte internet erişim ücretleri altında 3 hız var. 128, 256 ve 512 , ve bunları upload hızları 32 64 ve 128 yani adsl'deki gibi 1/4 kadar.
Normalde yarısı değilmiydi ne ara adsl ile aynı oldu bunlar .

Bir de onun altındaki özel devre ücretleri nedir tam anlayamadım. Yani 128den başlıyor 2048'e gidiyor ve upload hızı da aynı gözüküyor yani 128/128 2048/2048 lik .. Hatta fiyatlar da uygun.

Birisi bana açıklarsa bunu sevinirim.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...