heso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 gezmem sonucu anadolu tarafında gördüğüm kadarı ile wow kalmamış bu akşam sendit.com dan alıcam buradan oyunu alan warsa bana bi öm atabilirimi?????[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sendit pre order ağustos ortasını beklemen gerekir eline ulaşması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ohannes o ne ya. bana 2 hafta içinde gelcek bi site ozaman guvenilir. ama site helpinde okudum 2 haftada elinizde diyor.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 uff doruymus pre-order miş , ama bişiy okudum dağıtımcı 3. postanın agustos basında gelceiğini sölemiş. ben zaten internetten sölesem 2 hafta içinde gelcek en iyisi beklemek mi sizce? 3.posta gelince herhalde bizim aralda dagıtıcak oyunu ????[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Abicim sendit'e 12 ağustos'ta gelio ücretide 23 sterlin. Bence burda o kadar 120 YTL fiyat vericeğine bekle pre-order yap bekle derim ben. Eğer gümrükteki abilerimiz yürütmezse senin cd boxu 1 hafta içinde elinizde olucak diye garanti veriyor adamlar. Ben şahsen bekliyorum ordan gelmesini. Veya gameloaded ten sipariş verip oyun ellerine geldiği anda mail le veya telefonla cd keyini isteyebilirsin oyuna başlarsın ama oyun kutusu bir hafta sonra gelir. Ama ben bu türkiyedeki adamlara 120-150 ytl arası uçuk fiyatlar veremem şahsen. Sendit.com dan pre-order verip beklemek en iyisi şu an için(en azından ben öyle yapıyorum). Ama antalyada tanıdığın varsa 100 milyona varmış sanırım ordaki bir mağazada ellerinde 2-3 tane kalmış ama güvenemedim ben. [Bu mesaj Lamerize tarafından 27 Temmuz 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Türkiyedeki fiyatı 100 ytl ben beklerim şimdi daha çok korktum gumdrukteki memurlar cd yürütmesse gelir diyince :) beklemeye değer bence çünlü üçüncü party gelcekmiş agustos başı o zaman burayada gelir 100 ytl ye alırım herhangi bir mağazadan[signature][hline][b]Liv Tyler [Bu mesaj heso tarafından 27 Temmuz 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yav sen hala bulamadin mi[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 www.sendit.com 65 milyona geliyor postalama dahil. 5. gunun sabahi oyun elimdeydi. Bende pek guvenmem acikcasi kredi karti ile netten bir sey almaya ama ilk defa wow u aldim kredi karti ile ve cok memnun kaldim. Tavsiye ederim. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 27 Temmuz 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bulamadım jony of kafayi yicem. adamin biri tel numaramı aldı maltepe megavizyondan kesin şubelerimizde wardır. sen başka yere gidip yorulma dedi ben seni arıycam dedi cumartesi günü ama hala arıycak tellin sesi sonuna kadar acık o gunden beride hiç kapamadım offfffffffffff[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bekle sen sendit.com u bende bekliyorum (:[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar