Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Adliyede staj tüm enerjimi alıyor ve zaten oyunun içeriğini bitirdim devamlı rank kasmak ve aynı instanceı bir eşya için yüz kez yeniden yapmak veya 40 adam toplayıp mc vs. yapmakda bi yere kadar , hepsinden sıkıldım . Yinede oyun çok güzel idare etti bu süre içersinde gayet iyi eğlendik pek çok kişiyle iyi anlaştık , tanıştık . Kısaca acısıyla tatlısıyla Farewell...[signature][hline]EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bye dude[signature][hline]Lok'tar ogar For The Horde Wolfsore Lvl 60 Orc Shaman Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar