jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tabi baskasida yardim edebilir :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bende Blacksmith skilini aldim mine ile beraber. Peki Bs yerine engineering nasil olur ? Stun eden bombalar felan ayrica ranged weapon olarakda kullanabiliriz. sonucda armor ve silah bulunuyor, bs skilini para kazanmak icinde kullanmak istemiyorum. bu baglamda combatta isime yaramasi acisindan engineering iyimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben aslinda bs yi 300 leyip mine i silip eng alacam arkadaslar ve alt char sagolsun :)[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Benim talent dağılımı cidden mükemmel (en azından benim için mükemmel) Holy Talents 13 Protection Talents 7 Retribution Talents 31 Bendede mining ve blacksmiht vardı. İleride levelınız sonlara yaklaşınca değiştirin derim. Şu anda master enchater ve engi'imm..[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar