bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mekan : Gündoğdu Meydanı Bulutsuzluk Özlemi 13 Ağustos 2005 Cumartesi Sertab Erener 17 Ağustos 2005 Çarşamba Gece Yolcuları 19 Ağustos 2005 Cuma Kıraç 20 Ağustos 2005 Cumartesi ____________________________ Ayrıca Kargo'nun sitesinde 7 Ağustos tarihinde Universiade Izmir için konser gözüküyor ama Universiade'ın sitesinde yazmıyor bu. Kargo'nun web sitesi için TIKLA. Toplanıp Bulutsuzluk Özlemi'ne gidelim derim ben...[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki [Bu mesaj bonfbonf tarafından 26 Temmuz 2005 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 valla fazla sevmesemde giderim belki rahatlama olur trecih sonrası soguk su gibi :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Daha bir sürü konser planlanıyor. Bu arada 13'ünde ben yarışıyorum sayın Pati'ler. Şımarıklık olmasın ama favori de benim :D[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 diğer konser planlarını da yazarsın buraya dimi :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bonf bonf um geliriz tabi ayıp ediosun. :)[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 31 temmuz-14 agustos izmirde olucam ,daha oncesinde baska konser var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
portos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya arkadaşler konserler saat kaç gibi başlar ilginize teşekkurler[signature][hline]-----what is the matrix?----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gitmeğe değmez.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar