Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 USB kahve ısıtıcısı : takılı versiyonu: USB kül tablası :[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Çay makinası var mı?[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 USB oda nemlendirici :D : USB çiçek hoparlör : ahaha daha neler cıkarcaklar bakalım:D buldukça ekliyorum buraya , sizde varsa sizde koyun[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Tam shereflik bir usb aracı: Entegre kameralı (webcamda olabiliyor) zippo çakmak :USB battaniye (pc basında üşümeye son :D ):USB traş makinesi ve , ekranda sakallarınızı görmeniz için webcamı:: (ahah iyice kafayi yedim :D)Ve pembe patilerimiz için USB fön makinesi:Ve şimdilik son olarak USB diş fırçası :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: screamer, 17 Aralık 2004 14:30 tarihinde demiş ki: Çay makinası var mı? bi bakalım usta , seni mi kırcaz :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sfgfgdsfdgdfsgfgfdggdhgh[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 USB ördekli flash disk :D : şimdilik bu kadar , birazda başka yerlere bakıcam :D[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bunlardan hiçbirini kullanmam ben be. hyr almayı bırak olsa bile kullanmam. daha kullanışlı bişy yok mu?[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Scanner kullanırmısın ? Bunun usbsini göremedim ama bi tarafına takılıyordur heralde..ama Japonyada Tokyo üniversitesi'nde üretilen bir cihaz bunu düşündürüyor insana. Quantum-Phase Electronics Centre laboratuvarında organik diyotlar kullanılarak yapılan plastiğe benzer bir tarayıcı (scanner) geliştirildi. bu plastik parçayı tarayacağınız kitap sayfası üstüne koyuyorsunuz ve hop taranılan alan hafızada: [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b][Bu mesaj Cermy tarafından 17 Aralık 2004 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 aman allahım demek istiyorum.. adamlara bak yaw.. hll olsun walla.. Not: Scannera hasta oldum.. o ne yaw ööle :D[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ne oldugunu tam olarak çözümleyemedigim bir usb aracı daha. sanırım masaj yapıyor:[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ahahah usb battaniye super[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ayrica kahve isitici basarili[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ben de onu diyecektim. Battaniye ve kahve ısıtıcı işe yarayabilir. Benim anlayamadığım bunlar gerçekten kullanılabilir şeyler mi? Kaç watt çekerler bilgisayardan? Notebooklarla kullanabilmek güzel olurdu :p Her yere kahve makinasıyla gitmek USB 1.0 uyumlular mıdır?[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 o battaniye su anda bende olsa hayatim kurtulacak[signature][hline]DON'T PANIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yatağına falan girmeyi denesen? Orası da sıcak. Ya da benim gibi kat kat giyinip otur bilgisayar başında. Yine de soğuksa normal battaniye ile kundağa sar kendini :p[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Usb Tuvalet kağıdı varmı acaba ? :lol:[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Tuvalat kağıdı değil de usb klozet olabilir. Full otomatik[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ahahuuah ben şahsen [li]kahve ısıtıcısını[/li] [li]zippoyu[/li] [li]battaniyeyi[/li] [li]scanneri[/li] isterdim dogrusu :D he evet USB 1.0 uyumludurlar muhtemelen ;) 5w mi ne çekiyomuş sanırım. [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] [Bu mesaj Cermy tarafından 18 Aralık 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 araştırmacı gazeteceliğe devam :Dusb mmc[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 buda usb 5gb flash disk yada hdd[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yoköhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 8gblık flash disk çıktı[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 port çoğaltıcı alıcaksın heehe[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bu aletler pil katladici gibi uzak durmak lazım amanın... traş aleti iyi gibi ya[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 konu disinda da bu konu icinde yer almasi gereken bir baslik vardi. usb vibrator[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar