forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben de msi k7n2 delta var, bunun kitapçığında bluetooth cizahı varmış yazıyor anakartın üstünde. şimdi cep. tel ile direk bağlantı kuarabilimiyim; bunu nasıl yapcam. donanımsal olarak aktif hale mi getirmek gerkiyor anakarttan usb takılan şeylerin yerine geçiyor sanırım bilgisi olan var mı deneyen[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 anakart cdsinde herhangi bi software varmı onun icin?[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 program yok bunla alakalı cd de[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bi telefondan serach et abi gorebilcekmi bluetooth u.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 aramayı denedim ama bulamadım, anakarttan da bişey yapmak gerekiyor belki de[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bi yerden aktif edilmesi gerekio o zaman sanırım ayrıca çok iyi bi özellik.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Selamlar, MSI'ın anakartlarında "Bluetooth Header" denilen bir olay var. Aslında bu bir özellik değil. Bildiğiniz USB bağlantı noktası; ama ona özel bir şekil veriyorlar ve hoop buyrun size Bluetooth'a hazır anakart" diyorlar. Ben de MSI kullanıyorum, oradan biliyorum. Eğer aygıtlar arasında bir Bluetooth aracı yoksa, anakartta çok gizli anahtarlarla etkinleştirilen bir Bluetooth özelliği olması söz konusu değil. Hatta bu anakartların USB çıkış panellerinin bir tanesinin üzerinde mavi bir etikette "Do not use while Bluetooth is connected" gibi bir uyarı da yazar. Atladığım bir nokta varsa uyarın. Güzel günler dilerim[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yani o usb den takılan cihazlardan almak lazım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Selamlar, Aslında MSI'ın ne düşündüğünü bilmiyorum; ama bir USB başlığını ikiye bölüp gerektiğinde (var mı böyle bir ürün bilemiyorum) kendi özel Bluetooth birimlerini takmana izin veriyorlar. Bunu nedne yaptıklarını bilmiyorum :) Harici USB Bluetooth ürünleri her hâlükârda en güzel çözüm. Güzel günler dilerim[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar