heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Öncelikle herkese magosa dan merhaba arkadaşlar kıbrısta güvenebileceğim pek fazla insan yok o yuzden telefonuma versiyonu kendim atmak istiyorum nokia için en son versiyonları nasıl bulabilirim acaba yardımcı olabilirmisiniz bide bu versiyonu bluetooth üzerinden gönderebilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bluetooth ile bilgisayar bağlanan bir aygıt vardı sanırım öyle atılıyodu ama tma hatırlamıyorum[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Versiyon derken flex programmı atacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya hocam hani bu telefonculara gidiyoruzda dioruz ya abi telefona versiyon atılacak onu diorum hani *#0000# yapınca ççıkıo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kendin atman zor,sakat.Cihaz garantili ise,Kıbrıstan Antalya KVK ya yada Başarı ya ücretsiz kargo ile gönder telefonunu,1-2 günde ücretsiz geri yollarlar.Ücretliyse havale çekmen falan gerekir uzun iş. Genelde program atılırken uçma riski az,telefoncu atarım diyosa yanında durup attırabilirsin.Şunun bunun tanıdıgı olsa bile verme cihazı,anakartı değiştirirler ruhun duymaz ;) Ha sadece programsal olmayabilir sorun,atarsın programı 2 ay sonra tekrar yapar aynı sorunu,bi taranması gerekebilir.Tarama gerekirse telefoncuda yaptırma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 telefoncuda yaptırmıcak baska nerde yaptırabılırkıı??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Telefoncu başka servis başka.Programı attırırsın telefoncuda ama diğer işlem gerekirse illaki servise yolla bunu söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar