Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Gelecegin Suçlusunu Yetistirmenin En Basit Kurallari *- Daha küçükken çocuga istedigi herseyi vermeye baslayin! Bu sekilde o, herkesin onun geçimini saglamak zorunda olduguna inanacaktir. *- Kötü sözler söyledigi zaman gülün! Böylece o kendisinin akilli olduguna inanacaktir. *- Ona düsünmeyi ve beynini kullanmayi hiç ögretmeyin! 21 yasina gelince kendi kararlarini, kendisi versin diye bekleyin! *- Yerde biraktigi herseyi kaldirin; kitaplarini, ayakkabilarini, kiyafetlerini, onun için herseyi siz yapin ki; o bütün sorumluluklarini baskalarina yüklemeye alissin! *- Onun gözünün önünde sik sik kavga edin ki; bu sayede aile bir gün parçalanirsa çok fazla üzülmesin. *- Ona istedigi kadar harçlik verin ki; hiçbir zaman kendi parasini kazanmanin ne oldugunu ögrenmesin. *- Yiyecek, giyecek ve konforla ilgili bütün arzularini yerine getirin ki; istediklerine ulasmak için çalismak gerektigini ögrenmesin. *- Komsulara, ögretmenlere, polislere karsi daima onun tarafini tutun ki, onlarin hepsine karsi pesin hükümleri olussun. *- Bütün bunlari ve benzerlerini yaparak yetistirdiginiz çocugunuz bir gün suç islerse, kendisinden özür dileyin! Ama onu felaket dolu bir hayata hazirladiginiz için kendinize tesekkür etmeyi ihmal etmeyin!! Bu belge ABD Houston Polis Müdürlügü tarafindan hazirlanmis ve kentteki tüm evlere ve okullara dagitilmistir.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
arc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ...amerikalılar da bunu ciddiye alıp uygulamışlar herhalde.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected]
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Türk çocuklarının (yani bizim) yetiştirilme tarzına benziyor...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hiç fena değilmiş yazanlar[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 2. ve 3. madde dışında hepsini birebir yaşadım geçmiş olsun?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1 4 6 7 yi yasadim yasiyorumda alkolum disinda hic 1 seyim yoktur 1 kerede kavgadan karakola dustum o kadar :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Valla sigara yok. Alkol özel günlerde belli bi sınırı var o kadar. Uyuşturucu yanımdan geçmedi. Kendi kararlarımı kendim veririm. Herhalde gelecekte suçlu falan olmıcam :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bizim apartmanda sadece erkek olduğundan dolayı ailenin durumu o kadar iyi olmamasına rağmen böyle yetiştirilen bir çocuk var nefter ediyorum veletten ortadan yok olsa o kadar mutlu olucam ki...[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 xaero ile aynı sayılır beinm de sigara kesinlikle yok uyuşturucu yok alkol özel günlerden biraz daha fazla bireysel karar verme yeteneğine de sahibim bunlarla biteceğini sanmıyorum açıkçası, içteki karaktere de bağlı biraz, yani ben kendi adıma söyleyeyim, gerektiğinde amacıma ulaşmak için hoş olmayacak yollar tercih etme potansiyeline sahibim ( edecegim degil, ama potansiyel var)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hiçbirisi yok bende meleğim melek maşallah (yalan)[signature][hline]Everything burns...
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nerdeyse hepsini yaşadım bir iki şey dışında ama suçlu falan değilim şimdilik zaman gösterir[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
helena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eh, buradaki kurallar kişiliği etkiler ister istemez[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
CallyLoveLace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bunlara göre suçlu degilim sanırım :D[signature][hline] *** CEZA a/k/a Fatalrhymer *** Bir kelebegin ömrü kadar mutluluk yeter kimisene yetmez dünya tozpembe gibi gelene ölmecek gibi yaşamını sürene...
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu kurallara Chemical uyuyomu uymuomu bilmicem ama adam tam bi patlayıcı madde uzmanı ilerde korkmak gerek :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Chemical istisna, lütfen=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 saçmalamış biraz Houston Polis Müdürlüğü. :9 çoğu var bende ama pek suç işleyecek gibi değilim. :9[signature][hline]peace!
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu aralar seside çıkmıo. Bombalama olaylarıda arttı. Adamı kandırıpta bomba falan yaptırmasalar bari :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Harbiden bayadır yok piyasada :D[signature][hline]SupeRock
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Saçma. Ya fake ya da yanlış tercüme falan... Bunlar hemen hemen her ailenin çocuklarına uyguladığı şeyler,o zaman bütün dünya suçlu dolardı.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 amerikadaki yeni neslin cogunun boyle oldugunu dusununce cok guzel bi uygulama. burdaki "suc" mecazi... bunlar bizim icin gecerli olmaz. ama illa ulkemde birilerini bu kategoriye sokacaksaniz, o nefret ettiginiz tikky'ler en cok uyanlar olacaktir heralde.[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 27 Temmuz 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 chemical yuvana dön...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yüzde 30 suçlu olma ihtimalim var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ailem beni yuzde 0 sucluya yakin egitmis. Bir tek hocalarima karsi genelde benim yanimda olurlardi genelde. [Bu mesaj onlyreal tarafından 27 Temmuz 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar