Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gelecegin Suçlusunu Yetistirmenin En Basit Kurallari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelecegin Suçlusunu Yetistirmenin En Basit Kurallari

*- Daha küçükken çocuga istedigi herseyi vermeye baslayin! Bu sekilde o, herkesin onun geçimini saglamak zorunda olduguna inanacaktir.

*- Kötü sözler söyledigi zaman gülün! Böylece o kendisinin akilli olduguna inanacaktir.

*- Ona düsünmeyi ve beynini kullanmayi hiç ögretmeyin! 21 yasina gelince kendi kararlarini, kendisi versin diye bekleyin!

*- Yerde biraktigi herseyi kaldirin; kitaplarini, ayakkabilarini, kiyafetlerini, onun için herseyi siz yapin ki; o bütün sorumluluklarini baskalarina yüklemeye alissin!

*- Onun gözünün önünde sik sik kavga edin ki; bu sayede aile bir gün parçalanirsa çok fazla üzülmesin.

*- Ona istedigi kadar harçlik verin ki; hiçbir zaman kendi parasini kazanmanin ne oldugunu ögrenmesin.

*- Yiyecek, giyecek ve konforla ilgili bütün arzularini yerine getirin ki; istediklerine ulasmak için çalismak gerektigini ögrenmesin.

*- Komsulara, ögretmenlere, polislere karsi daima onun tarafini tutun ki, onlarin hepsine karsi pesin hükümleri olussun.

*- Bütün bunlari ve benzerlerini yaparak yetistirdiginiz çocugunuz bir gün suç islerse, kendisinden özür dileyin! Ama onu felaket dolu bir hayata hazirladiginiz için kendinize tesekkür etmeyi ihmal etmeyin!!

Bu belge ABD Houston Polis Müdürlügü tarafindan hazirlanmis ve kentteki tüm evlere ve okullara dagitilmistir.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade
Mesaj tarihi:
1 4 6 7 yi yasadim yasiyorumda alkolum disinda hic 1 seyim yoktur 1 kerede kavgadan karakola dustum o kadar :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Bizim apartmanda sadece erkek olduğundan dolayı ailenin durumu o kadar iyi olmamasına rağmen böyle yetiştirilen bir çocuk var nefter ediyorum veletten ortadan yok olsa o kadar mutlu olucam ki...[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
xaero ile aynı sayılır beinm de

sigara kesinlikle yok
uyuşturucu yok
alkol özel günlerden biraz daha fazla
bireysel karar verme yeteneğine de sahibim

bunlarla biteceğini sanmıyorum açıkçası, içteki karaktere de bağlı biraz, yani ben kendi adıma söyleyeyim, gerektiğinde amacıma ulaşmak için hoş olmayacak yollar tercih etme potansiyeline sahibim ( edecegim degil, ama potansiyel var)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
Saçma. Ya fake ya da yanlış tercüme falan... Bunlar hemen hemen her ailenin çocuklarına uyguladığı şeyler,o zaman bütün dünya suçlu dolardı.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
amerikadaki yeni neslin cogunun boyle oldugunu dusununce cok guzel bi uygulama.

burdaki "suc" mecazi...

bunlar bizim icin gecerli olmaz. ama illa ulkemde birilerini bu kategoriye sokacaksaniz, o nefret ettiginiz tikky'ler en cok uyanlar olacaktir heralde.[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 27 Temmuz 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ailem beni yuzde 0 sucluya yakin egitmis.

Bir tek hocalarima karsi genelde benim yanimda olurlardi genelde.

[Bu mesaj onlyreal tarafından 27 Temmuz 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...