Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 varolan üyeleri denemek ve kontrolü elden kaçırmamak amaçlı bir süre üye alımı olmayacaktır. bilgilerinize.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ah be bız ne edecez nerede takılacaz umutla gırdık guılda gırerız el ele oluruz dıye :([signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya sonsuza kadar üye alınmayacak dememişki coldwind, bir süre için guild oturana kadar demiş.niye hemen böyle panik yapıyorsunuzki?ki zaten guilde alınmamak yalnız dolaşmak demek değilki yardım istersen herkes yardım ediyormuş oyunda...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Hangi serverda bu guild[signature][hline]WOW: İblis Warlock server: Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exar-Kun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya ben beta zamanı guild oluşturulurken ismimi yazmıştım bu foruma(sitedende üyeyim) ama oyunum yeni geldi bende henüz giremem guilde sanırım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: Elastik, 18 Şubat 2005 23:39 tarihinde demiş ki: Hangi serverda bu guild Burning Legion[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Cilvenazla alliancedayim beni bulun arkadaslar Onceden shadowbane oynadim mmo olarak su an ise Maxrix Online Anarchy online ve wow lan idare ediyorum[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server: Burning Legion [Bu mesaj Elastik tarafından 19 Şubat 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 beyler biri allah askina refans falan olur bu sinirim tepeme cikti zaten referans olayi die archon la biri konussun lutfen oyundaki ismim "Dimble" iste ornek bir turk dayanismasi[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 sen yanlis anladin kendi aramizdaki referans olayina turk dayanismasi yazdim vurgu hatasi olabilir :D[signature][hline]Burning Legion>Gnome>Mage>Dimble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elastik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Uye almama olayiniz ne zaman biter[signature][hline]WOW: Cilvenaz Mage (Human female) server:Burning Legion Pesimistyle (troll rogue male) server:(Agamaggan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
difficulty_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya nerden uye olacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 dağıldık oluyo baya[signature][hline]Fevaxium level 53 nightelf rogue of Wicked Priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ey gidi.[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 peh peh peh ne günlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar