Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Alliance Guild - Anatolian Sunrise kurulmuştur.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanmıyorum guildleri birleştiriceğimizi.Pek sıcak bakmıyolar zaten.Gir bi bak avaturkden diger oyunlar bölümüne.Adamlar zaten klanimizin adini bile sevmediler bide guildlerimi birleştiricekler :) ally oluruz o ayri ama guild birleştirme diye bişi söz konusu değil bence.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:
oraya baktım ama bir kişinin espiri niyetine söylediği bir lafla böyle düşünme bence ,zaten ordada guildleri birleştirelim türkler tek güç olsun tarzı düşünceler var ilerleyen zamanlarda olabilir bence[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
Guildlerin birleşip birleşmemesi biraz üst seviyeli bir konu oluyor. Ayrıca bu tip şeyler beni ve officerlarımızı ilgilendirir. Üstelik sırf Türk diye üye alımı olmayacağını da belirttim. Maksat kalite ve seviyeden ödün vermemek.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eger /G den ingizlice konushulcaksa ve ciddi/kaliteli bir guild olacaksa ben ve BoH ekibinin bazi oyunculari(shu an icin 8 kishi dushunuyor) size katilabilir.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 03 Ocak 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 03 Ocak 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
guild chat ingilizce olcak bildiğim kadarıyla ama bi de turkish kanalının açılması düşünülüyor.Neyse officerların adına çok konuşmayım en iyisi . :)[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Mesaj tarihi:
allah allah, yeni siteye üye olmaya çalışıyorum ama formu doldurup submit yapınca "could not register new user" diyor.niye ki?[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki:
arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine
Mesaj tarihi:
said:
PUMA, 03 Ocak 2005 10:10 tarihinde demiş ki:
allah allah, yeni siteye üye olmaya çalışıyorum ama formu doldurup submit yapınca "could not register new user" diyor.niye ki?

hmm, olması lazım.. hatta şimdi denedim bi tane oldu.[signature][hline]Seek & Destroy
Mesaj tarihi:
muhtesem isim tek kelimeyle,bir türk guildi için daha iyisi olamaz heralde,her ne kadar benim planlarımı alt üst etmiş olsanızda yürekten tebrikler ismi bulan ve onaylayan dostlara...
Şimdi bana daha yaratıcı olma zorunluluğu doğdu :)
Mesaj tarihi:
teşekkürler fanfir.

[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 03 Ocak 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
fanfir, 03 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
ben tamamen samimi bir şekilde söyledim guild isminin harika olduğunu
bilgilerinize

Aslında ben de samimi olarak almıştım. Bunlar niye patladı böyle diyodum kendi kendime :)[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
  • Yeni Oluştur...