Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Alliance Guild - Anatolian Sunrise kurulmuştur.

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Sanmıyorum guildleri birleştiriceğimizi.Pek sıcak bakmıyolar zaten.Gir bi bak avaturkden diger oyunlar bölümüne.Adamlar zaten klanimizin adini bile sevmediler bide guildlerimi birleştiricekler :) ally oluruz o ayri ama guild birleştirme diye bişi söz konusu değil bence.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

oraya baktım ama bir kişinin espiri niyetine söylediği bir lafla böyle düşünme bence ,zaten ordada guildleri birleştirelim türkler tek güç olsun tarzı düşünceler var ilerleyen zamanlarda olabilir bence[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

Guildlerin birleşip birleşmemesi biraz üst seviyeli bir konu oluyor. Ayrıca bu tip şeyler beni ve officerlarımızı ilgilendirir. Üstelik sırf Türk diye üye alımı olmayacağını da belirttim. Maksat kalite ve seviyeden ödün vermemek.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eger /G den ingizlice konushulcaksa ve ciddi/kaliteli bir guild olacaksa ben ve BoH ekibinin bazi oyunculari(shu an icin 8 kishi dushunuyor) size katilabilir.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 03 Ocak 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Delidumrul tarafından 03 Ocak 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fanfir, 03 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
ben tamamen samimi bir şekilde söyledim guild isminin harika olduğunu
bilgilerinize

Aslında ben de samimi olarak almıştım. Bunlar niye patladı böyle diyodum kendi kendime :)[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...