Razien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ilerleyen zamanlarda guildleri birleştirerek dahada güçleniriz umarım[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Sanmıyorum guildleri birleştiriceğimizi.Pek sıcak bakmıyolar zaten.Gir bi bak avaturkden diger oyunlar bölümüne.Adamlar zaten klanimizin adini bile sevmediler bide guildlerimi birleştiricekler :) ally oluruz o ayri ama guild birleştirme diye bişi söz konusu değil bence.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 oraya baktım ama bir kişinin espiri niyetine söylediği bir lafla böyle düşünme bence ,zaten ordada guildleri birleştirelim türkler tek güç olsun tarzı düşünceler var ilerleyen zamanlarda olabilir bence[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Guildlerin birleşip birleşmemesi biraz üst seviyeli bir konu oluyor. Ayrıca bu tip şeyler beni ve officerlarımızı ilgilendirir. Üstelik sırf Türk diye üye alımı olmayacağını da belirttim. Maksat kalite ve seviyeden ödün vermemek.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 02 Ocak 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Eger /G den ingizlice konushulcaksa ve ciddi/kaliteli bir guild olacaksa ben ve BoH ekibinin bazi oyunculari(shu an icin 8 kishi dushunuyor) size katilabilir.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com [Bu mesaj Delidumrul tarafından 03 Ocak 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Delidumrul tarafından 03 Ocak 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 guild chat ingilizce olcak bildiğim kadarıyla ama bi de turkish kanalının açılması düşünülüyor.Neyse officerların adına çok konuşmayım en iyisi . :)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 allah allah, yeni siteye üye olmaya çalışıyorum ama formu doldurup submit yapınca "could not register new user" diyor.niye ki?[signature][hline]Azmodai, 18 Aralık 2004 20:28 tarihinde demiş ki: arkadan ben bile cok guzel gorunebilirim kimilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Pişt Coldwind, oraya bi Night Elf Hunter ekle bakim =) İsim Penthesilea Oyunun ilk günü başlıyorum ben de[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 iyi iyi cogalin kopartilacak bir kelle daha eklendi hehehe * keyiflenir *[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: PUMA, 03 Ocak 2005 10:10 tarihinde demiş ki: allah allah, yeni siteye üye olmaya çalışıyorum ama formu doldurup submit yapınca "could not register new user" diyor.niye ki? hmm, olması lazım.. hatta şimdi denedim bi tane oldu.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 olabilir. detayları sitede konuşuruz.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 muhtesem isim tek kelimeyle,bir türk guildi için daha iyisi olamaz heralde,her ne kadar benim planlarımı alt üst etmiş olsanızda yürekten tebrikler ismi bulan ve onaylayan dostlara... Şimdi bana daha yaratıcı olma zorunluluğu doğdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 konuyla alakasız konusmasak iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 teşekkürler fanfir. [signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 03 Ocak 2005 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 @2ainteractive ve fanfir: Bir daha sadece mesajlarınızı silmeyeceğim. Bu başlıkta sadece ASR üzerine konuşabilirsiniz. Dahası için yeni başlık açmalısınız.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben tamamen samimi bir şekilde söyledim guild isminin harika olduğunu bilgilerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: fanfir, 03 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki: ben tamamen samimi bir şekilde söyledim guild isminin harika olduğunu bilgilerinize Aslında ben de samimi olarak almıştım. Bunlar niye patladı böyle diyodum kendi kendime :)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sitedeki üye listesine nerden giriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya ben karar değiştirdim dwarf paladin olucam haberiniz olsun listeden değiştirirsiniz size zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Recruit bölümüne bilgilerinizi girin[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: elladan, 08 Ocak 2005 19:19 tarihinde demiş ki: sitedeki üye listesine nerden giriliyor? about asr -> guild members[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 pordon, bi soru daha. üye listesinde gösükmüyorum: earendil nightelf hunter. nasıl girecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bisi sorcam aramak zoruma gitti :) yabancı alınıomu guilde alınmıosa bende girmek isterim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 elladan, baktım şimdi senin profiline. foruma mesajın yok. recruit bölümünü oku, gerekenleri yaz ekleyeyim.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 08 Ocak 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: BoaCh, 08 Ocak 2005 20:30 tarihinde demiş ki: bisi sorcam aramak zoruma gitti :) yabancı alınıomu guilde alınmıosa bende girmek isterim.. evet alınıyor.. guild chatte ingilizce konuşulcak zaten.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar