managerx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ls craft edeceğiz bir grup kişi, free resoruce kitlerden de var elimizde, bana www.swgcraft demeyin gözünüzü yiyim bi halt anlamıyorum o siteden. o yüzden profesyonel bir ls craftçısı arkadaş eclipin gelmiş geçmiş en iyi resorucelerini bi döşerse memnun oluruz[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Moland selam ben eski padawan 'In . Bu mesaj a cevap verirsern sevinirim. O söylediği arkadaşlardan biriyim. Bende en iyi resourc lar var demiştin bir ara. ---- ulubatli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 theed -5547 3395 da ls resource ları satan bi vendor var. 200cpu dan satıyo tabiki kazık ama eksik kalan resimi ordan almıştım. Edit: yanlış wp vermişim başta [signature][hline]Alo-matik Üye - ? [Bu mesaj Alo-matik tarafından 25 Temmuz 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Aşağıdaki resleri buldum swgcrafttan. Artık bizi de görürsünüz. :) Name Class CD OQ Quadtetraciwesis Titanium Aluminum 342 988 Enientiam Polymer 1000 Ysukomi Polysteel Copper 995 998 Trifesmog Culsion Inert Gas 937 Gefiseiarc Duralloy Steel 597 998 burda da gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. [signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hmmm. 200cpu cok fazla. neden bana sölemedin Alomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agida Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 steel geerewia ---durralloy steel decay res 936 heat res 960 shock res 1000 !!!! unit thou 950 ALIMINIUM iade conduct 857 overal quality 1000 !!! shock res 936 bu iki res de cok ideal bu is icin sanirim bende ikisindende milyonun ustunde var.. oyunda ulasın agida eku FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 light saber yapımı için reslerinin OQ ve CD değerleri geçerli. Diğer özelliklerin bir etkisi yok. Ayrıca 4th gen saber yapmak için yukarıda yazdığım classa ait resler gerekli. Yapılacak en iyi iş, free res kit alıp en iyi reslerden kullanarak paylaşmak.[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ehehe bizdekilerin hepsi 980 üstü falan cok kasmistik ama zamaninda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eclipse demisin bilmiyorum ama eclipse de gelmiş gecmis hic bir zamanda 937 oq üzerien cikmis culsion gas yok[signature][hline]there is only one thing thats nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar