Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Geçen gün bilgisayarı kurcalarken geçen senenin stüdyo kayıtlarını buldum sizlerle paylaşmak istedim :D grubumuzun adı dallas'tı Lenny kravitz - Fly away Söylemiştim (ben solisttim) http://rapidshare.de/files/3366032/Studyo.wmv.html 11mb gibi bişey sanırım ama indirin,hoşunuza gideceğini umuyorum[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Güzelmiş beğendim ama ortam çok mavi yaw :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bassın sesi elektrodan daha fazla çıkıyo :) Bide o stüdyo amma dar yahu? Zaten sıcak oluyo insan ölür orda be [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 26 Temmuz 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hehe şarkı söylerken bi kendinden geçmeler , bi mimikler... :B güzel olmuş sevdim , mavi ortamlar hasta etti beni. :P bi de orası küçükse eski Mayday'i görmemişsin Sensible. :B[signature][hline]peace!
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 mikrofon bende kafa yapıyo eheheh :D bazen acayip coşuyom :B[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 studyonun adı reflexmı?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 jingle bells'ti sanrım polis karakolunun ordaki :) adı değiştimi bilmiyorum...bizim elemanlar öyle diyodu hafızam çok iyi değildir :)[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Öne çıkan mesajlar