ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bg nin pvp si daha güzel.. temiz honor.p temiz honor k.. nie mi ? 2 gün once 120 kişiilik raid gurubu ile Uc yi bastık.. içeride cirit atıyorduk.. 10-15-20 HK derken bi baktım. 4 Dıshonor kill..!! al işte aldıgın - HP nasıl 2 dakkada senin 2 rank kaybetmene sebep oluyor.. raid gurubuna bir daha girermiyim ben ? İSterse 1000 kişi origimar bassın.. işim olmaz..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: gkyakn, 25 Temmuz 2005 15:58 tarihinde demiş ki: yani şunu anlıyorum wow da guild wars da star wars da dandik :) ee ne oynices bis ?? DaOC un pvp sini yakalayabilen bir oyun görmedim ben daha... istersen deneyebilecegin oyunlar arasına al daoc u pişman olmazsın...[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir -Dogmak -Yasamak -Olmek *Yasamayi ise UNUTUR.....* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar