Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arkadaslar daha once free shardlarda oynadim ve biraz bilgi edinip wow u ogrendim . Simdi Orjinal'e basliycam. Server olarak 2 Secenek var usa ve eu hangisinde oynamak daha avantajli yani (lag turklerin coklugu vb....) gözönünde bulundurursak hangisini tavsiye edersiniz ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 26 Temmuz 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Eu da oyna bence daha az lag olur hem daha cok turk var en cok turk burning legionda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 free shardlarda oynadigindan cok farkli seyler cikarbilir karsina. mesela tavsanlari kesebiliyoruz biz normalde ;)= turk oyuncularin buyuk cogunlugu Eu da tabiki baglanti biraz dahaavantajli oldugu icin. Eu serverlari ile ilgili bilgiyi de sayfanin en ustundeki Realm Başlıkları threadinden alabilirsin..[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja [Bu mesaj Wendigo tarafından 26 Temmuz 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Peki EU versiyonlu oyunu nerden bulabilirim?Her yere baktım ama yok.sendit.com a baktım ellerinde oyun yok.Sipariş verebileceğim adresleri verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 paticik forumlarında ve www.gittigidiyor.com da ve www.gameloaded.co.uk da ve www.gameseek.co.uk da ve www.amazon.co.uk da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Cevap verdiğin için saol.Amazon Türkiye'ye göndermiyor.Gittigidiyor dan da alamam çünkü 0 istiyorum.Peki diğer iki sitede buldum.Kredi kartı verebilirmiyim acaba bu sitelere.Güvenilir siteler mi?Önceden alanlar varsa yardımcı olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 gittigidiyorda sıfır satanlar var. oradan düşünebilirsin. o 2 sitede güvenli mi bilmiyorum,alan adam tanımıyorum hiç ama gameloaded paticiğin guide de yer alıyor sanırım sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Sendit'den almak fiyat acisindan daha avantajli ama oda mektup gibi kapina birakiyolar diyolar. Oyun Elime gecermi bilemiyorum :([signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Çeşitli forumlardan araştırdım Gameseek.co.uk den alanların yazılarını okudum ve sipariş verdim.68 milyona gelio Türkiye'ye.APS ile geliyor.10 günde geliyormuş. Yardım edenler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yok arkadaslar sendıt kapıya fılan bırakmıyo aynı dert bendede vardı ama sonradan anladımkı adamlar dırek bızım ptt gonderıyolar postacı amcalarda kutuyu alıp adrese teslım edıyolar[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 EU mantıken bence =o) Artı baya kalabalığız Ve tabi girdiğin shard da önemli =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SAMETS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Peki EU da hangi server'ı önerirsiniz?Hem lag,hem Türklerin sayısı açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holyhand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 EU da BL ye girersen hem türkü hem lag ı istemediğin kadar bulabilirsin hele 2 gündür lagdan geçilmiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar