Morniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 2. el arkadaşım 300 milyona satıyor.Alet çok temiz. Sizce alayım mı ?Kullanışı falan nasıldır?Piyasadaki fiyatlarını bilmiyorum...[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 mini büyüklerine göre daha kullanışlı bence.. tavsiye ederim ama 4gb'ın zaten 0'ı 370 milyon falan sanırım.[signature][hline]alp g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sifiri 347 ytl tikla[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 dahada ucuzlami$ miniler ve fiyatlari icin tikla[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sıfır al 300 ytl çok 2. el[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 (c/p yaptım idare edin) abi bu i pod denen meleti nerde bulcaz? bi haftadır arıyorum yok , gına geldi... Haftaya tatile gidiyorum acil almam lazım... İstanbul da nereler var ki? 4gb alcam... yardımlarınızı esirgemeyin:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: paspatur, 27 Temmuz 2005 08:32 tarihinde demiş ki: (c/p yaptım idare edin) abi bu i pod denen meleti nerde bulcaz? bi haftadır arıyorum yok , gına geldi... Haftaya tatile gidiyorum acil almam lazım... İstanbul da nereler var ki? 4gb alcam... yardımlarınızı esirgemeyin:D ıstanbulda maltepe carrefour d da var.Megavızyonda -Teknosa da-carrefour un ıcınde bıle var nası bulamıomusun onu anlayamadım..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla bende anlamadım[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar