HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 2. comboyu yaparsan geberirsin kasımpatı enter + /town + enter olucak o[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ [Bu mesaj HasMez tarafından 26 Temmuz 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 idevil senin combo yapmana gerek varmı ya. dual +8/80 shard yokmuydu sende o_O[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Druenler çoksaygısız, edepsiz bir insansın. çok biliyorsan, o adamın söylediklerini eleştirmek yerine bilgini dökersin ortaya herkezle paylaşırsın, illa birileri bişeyler yazsada eleştirsem diye beklemezsin ayıptır ya[signature][hline]Name__: Grry Level___: 61 Server__: Ares Job_____: Assassin -------------------- DURUM = SATILIK (Baydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Grry, 26 Temmuz 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Druenler çoksaygısız, edepsiz bir insansın. çok biliyorsan, o adamın söylediklerini eleştirmek yerine bilgini dökersin ortaya herkezle paylaşırsın, illa birileri bişeyler yazsada eleştirsem diye beklemezsin ayıptır ya ka$iniyorsan git sirtini duvara sur arkadasim. daha soylemiyorum bisey.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Yok Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Valla IDevil sen o +8 dual shardları ver z+r ile paper mage kesek :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Hasmez sorry ya unutmusum haklısın... düzeltme 2) Enter + /town + enter olmalıydı bu.... Ayrıca arkadasım Her PAper Magenın NP si yenmez, Ava Giden Avlanır unutma.... lol[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MurdeR_DecaY Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Valla elinde dual +8 shard oldumu millet town u hazırlıyo.. :p[signature][hline]Nick: MurdeR_DecaY LeveL: 51 Class: El Murat Assassin Np: 2xx lerde :) Clan: Pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Dual +8 Shard herşeyin sonu degil arkadaslar.... Neyse böle bir polemige girmek istemiyorum ama bence burda yanılıyorsun...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: IDeviL, 26 Temmuz 2005 02:54 tarihinde demiş ki: bu foruma sırf gülmek için baktığım zamanları bilirim heh,komikmiydi bari :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: druenler, 26 Temmuz 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: Grry, 26 Temmuz 2005 16:47 tarihinde demiş ki: Druenler çoksaygısız, edepsiz bir insansın. çok biliyorsan, o adamın söylediklerini eleştirmek yerine bilgini dökersin ortaya herkezle paylaşırsın, illa birileri bişeyler yazsada eleştirsem diye beklemezsin ayıptır ya ka$iniyorsan git sirtini duvara sur arkadasim. daha soylemiyorum bisey. Daha bişey söyleme zaten edepsiz insan...[signature][hline]Name__: Grry Level___: 61 Server__: Ares Job_____: Assassin -------------------- DURUM = SATILIK (Baydım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 biraz yanılmıyormusun?[signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: lucifertr, 26 Temmuz 2005 19:34 tarihinde demiş ki: biraz yanılmıyormusun?(konu sahibine) [signature][hline]LuciferTR lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus) np:47xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 noldu gene kim kimin tavuguna kışt dedi ya arkadaslar altı ustu bi oyun ya en kralda ben biliorum bu oyunu varmı? herkes yanlıs bilio bi doru benim. ya neyin tartısmasını yapıosunuz illa delirticeniz adamı bende 61 im 62 ye gidiom ama eziin depar atanıyım teketek kapısamam doru dusgun pot basamam ama neyi eleştirecegimi bilirim hicbisem olmasa bile bu nedir ya ben combo bilirim o ole demiş sen bilmessin kıl oldu tüy yamuldu yumak yuvarlandı baska bise deil ne var yani o adam anlatmıs duysun yada bilsin ne farkeder isine geliosa denersin sie lan dersin olmadı fln isine gelmiosa aman bana ne der gecersin nie zorla dogrusunu(size göre) yazmak ihtiyacı hissediosunuz sittir edin ya nedir oyun bea...[signature][hline]AccuraCy_Lord Desecrate Ares 1 - 2 Archer LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 +1[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 lan lokum gibi her soruya cevap olan combo guide yazdık kimsenin ipledigi yok millet hala nelerle ugraşıyo.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: HasMez, 27 Temmuz 2005 00:26 tarihinde demiş ki: lan lokum gibi her soruya cevap olan combo guide yazdık kimsenin ipledigi yok millet hala nelerle ugraşıyo. Cidden çok iyi yazmış herşeyi anlatmışsın. Yoruma gerek yok. :tup: Süper.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar