Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Merhaba arkadaşlar ya buraya yazıyorum ama çok mu saçma duracak bilmiyorum. fakat bu aralar group bulmak gerçekten imkansız gibi birşey tek çarem kaldı oda bura =/ acaba Deadmines questinde yardım edebilecek bir gönüllü var mı şuan içinizde =) BL server'ı nick pakize.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ya bunları BL forumuna yazsan daha iyi aslında dimi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 60k mı ne kaldı 3-4 saat kasıp 59 oliyim whisper at bana(nick aşşağıda[signature][hline]Lorrotar-58 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar