BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 elimden düşerken anılarımın kar küresi ağır ve rahvan yürür atım, iner kalkar terkisi zaman denilen bu atın yoktur seyisi sadece bir binici ve elinde kar küresi gidiyorum yolda, hayat meselesi bir iskele çıkıyor sislerin arasından bir kızıllık yarıp gelir karanlıktan adamın biri duruyor umarsız hayattan pos bıyıkları altında bir sigara, anladım şapkasındaki yıldızdan, o iskele bekçisi aheste çeker dumanı içine iskele bekçisi gelir yanaşır geleceğin gemisi çımacı atar halatı bağlar geçmişle geleceği bugünü yakalarken koyverir dumanı bekçi dumanın içinde yüzler, gelecekten umutsuz geçmişi unutan at bindi sandala, binicisi onu tutsa da kim sürüyor kim dinliyor belli değil elimde anılarımın kar küresi, titriyor ellerim düşüyor anılarım, zaman bugünde dururken dönmez at, gider durur başı mağrur pişmanlığı binicisini vurur. elimden düşerken anılarımın kar küresi ağır ve rahvan yürür atım, iner kalkar terkisi hep ileri, hep geleceğe zeviremezsin gerisin geri, inat yapar gibi adeta bıraktım kendimi bu yolun akışına O.İldeniz 161705-1443[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Herzamanki çalışmaların gibi bu da mükemmel. :) Çok çok hoş.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çok hoş olmuş eline saglık..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 İnsanlar bu güzel şiirden mahrum kalmasınlar diye, yeniden su yüzüne çekiyorum dipten.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 teşekkür ederim loras :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar