-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 O bir Rocker... Kral tv de çıkıyor ve bence bize gerçek rock ı tanıtıyor(!). Çok emek verilmiş bir clip ve şarkı(!). Rock tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.. Arabesk Rock ı icat etti! Puhahah.... Link yok ama kral tvde izleyip dinleyebilirsiniz. :-) Ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Görmedim,duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bence çok güzel şarkıları var şu adama da arabesk etiketi yapıştırdınız ya adam direk ptotest müzik yapıyor ve bu müziğin içinde sert ritmlerin olması normal.Ahmet kaya'nın birkaç şarkısında dahi ben sert ritimler vardır..aşrkı d güzel ama klipte arkadaşın dediği gibi biraz komik olmuş.Zaten üstünde Neo tarzı bi ceket falan var ama kendisinin müziğine saygı duyarım..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bilmem =) bana arabesk gibi geldi şahsın ses tonu hareketleri falan. belki yanlışlık yapmışımdır ama hala bana adam arabesk vocal yapıyo gibi geliyo. [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 27 Temmuz 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 arabesk alt yapısını biraz distortion ve biraz kadir inanır bakışlarıyla süsleyip protest rock yapıyorum demeye çalışyor.bana uzak sevenlerine yakın.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar