555 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ya bu arada turkcell yine kraldır,süperdir diyenleri anlamıyorum.ben de turkcell kullanıorm gerçi hala ama hiç memnun değilm.avea özel tarifeler konusunda telsimle yarıştı ztn. bnce artk turkcell de duymalı sesimizi :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bence en iyisi telsim. hem devlete geçti sağlam ve güvenilir. telsim çekmiyor deniyor fakat avea kullanan arkadaşlarıma baktığımda sürekli olarak kapsama alanı dışındalar :) turkcell birde heryerde çekiyoruz diyor. telsim'de öyle gerçekten. ben memnunum telsim'den. grps hizmeti avea ve turkcell'e ciddi ciddi fark atacak kadar hızlı[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 avea nın grps i çok çok pahalı 13 kb simi ne 1 kontor turkcell de bu 600 kb fln o yuzden sırf cepten messenger a baglanmak için turkcell hat almayı dusunuyorum dier şekilde turkcell çok dezavantajlı.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bi de avea da bi ara 2nci dk 13ncu saniede kesiliodu, 6-7 kere aramak zorunda kalmistim,toplam 13 dk eziyet cekerek konustum ama 10-15 kontor gitti ,boyle seyler de oluyo Babamlarin sirket avea ya gsm sistemleri,software ler flm satiyo,avea da bi departmanin mudurunden rica etti,baktik konusmalara,konusma surelerine gore normal gorunuo dedi ama yok yok var bi anormallik..daha kontoru yukler yuklemez nasi duser ki ya,hemde kimseye cagri bile atmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben de birinden şeyi duydum:mesela hattında kontor yok,numaran 505le baslıyo,baska bi 505liyi arayabiliyomuşsun,bilgisi olan var mı?bana yalan gibi geldi ama...[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya bence turkcell kral hala ama avantaj lar bakmndanda mobılogrencı ınsanı cekmıyo deel yanı 28 mılyonum olsun gıdıp alcam yanı avantajları baya saglam[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 durup dururken kontör gidermi ya hey allam..[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 olayı cozmus bulunmaktayız,kayıtları falan ınceledık sımdı dıyelım karsı taraf avea onu arıyosun,fakat tel kapalı ya da kapsama alanı dısında,o zmn telesektretr gıbı bısı gelıyo default olarak,sınyal sesınden once kapasan yanı mesaj bırakmasan bıye lop dıye alıyo kontoleri...Ayrıca avea dakılerde bunun farkında--Avea da yetkılı bırıyle konustum,normal sıradan bı eleman degıl yanı,...Ztn sagolsun avea hıc bı yerde cekmıyo,bu yuzden kontorler de su gıbı gıdıo..E biz muneccım mıyız karsı tarafın tel ı kapalıdır en ıısı aramıyım mı dıyıcez? Ben mobıl ogrencı olarak hattımı degıstırmeye karar werdım,SIM kartımı da avea dakı konustugum mudur e yollıcam tepe tepe kullansın,siz de usenmeyın no degıstırmeye bu durumdan,bu sahtekarlıktan rahatsızsanız degıstırın hattınızı..goz gore gore adam yıyıo bular!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: uncla, 20 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: durup dururken kontör gidermi ya hey allam.. ewet gidiyo bende bgn şait oldum sabah 2 kont wardı şimdi 1..biraz sonra oda gider kont kalmaz..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bosuna demiyoruz.,birakin su SAHTEKAR avea yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: m3hm3t, 23 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: said: Shagrath, 20 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki: ya bence turkcell kral hala ama avantaj lar bakmndanda mobılogrencı ınsanı cekmıyo deel yanı 28 mılyonum olsun gıdıp alcam yanı avantajları baya saglam bedava verseler gene almam herhalde.. lan bi aramaya kalkıyosun yarım saatte düşür düşürebilirsen.. ne biçim bi şebekesi var ya.. özellikle de akşamları göçüyor.. Olsun ben bgıne de alıp bı denıyım =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bırak abi bi avea bi turkcell hattım var aveayı takmıyorum bile arıosun hiç ne mesgul çalar ne bişey direk telefon araman kesilio bi uyarı yok telefon kulagımda mal gibi bekliyorum kıracam bi gün...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scuba_bertunum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Cintonick, 18 Temmuz 2005 18:10 tarihinde demiş ki: mobil ogrenci ole 1 sn de konussan 10 dk da konussan 1.5 kontor. o yüzden avea aradığmda 20 dakikadan az nerdeyse hiç konuşmuyorum.. lafı uzattıkça uzatıyorum..[signature][hline]Sambacıyı sevdim, Brezilya'ya gittim, mutluyum, ben de kalp isterem, yüzüğü de takmişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scuba_bertunum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Luriel, 27 Temmuz 2005 05:15 tarihinde demiş ki: bırak abi bi avea bi turkcell hattım var aveayı takmıyorum bile arıosun hiç ne mesgul çalar ne bişey direk telefon araman kesilio bi uyarı yok telefon kulagımda mal gibi bekliyorum kıracam bi gün... walla o sizin beceriksizliğiniz benim yurtdışı aramalarım hariç, kimi arasam hemen düşüo!! hem benim avea da heryerde çekio.. bedava mesajlar fln, en çok konuştuğum kişiler de avea benim.. o 505 olayına gelince.. yalan o istediğini ara.. bi de hazırkartım var avea hariç herkesi onlşa arıom.. çok da hesaplı.. hatlarımdan çok memnunum..[signature][hline]Sambacıyı sevdim, Brezilya'ya gittim, mutluyum, ben de kalp isterem, yüzüğü de takmişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar