OKTAY55 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 BEYLER TOSHIBA SATELLITE A30-151 MODEL LAP TOB UM VAR..ALALI 1SENE OLDU..YANLIZ SON GUNLERDE OYUN OYNARKEN 45DK SONRA KENDINI KAPATIYO...ACABA ISINMADAN DOLAYIMI...YOKSA BASKA BIRSEY DEN DOLAYIMI YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Fan açılıp temizlenirse büyük ihtimalle sorun ortadan kalkacaktır. Laptoplarda kendi kendine kapanma probleminin ana nedeni genelde fanın yeteri kadar soğutamaması oluyor. Buna neden olan şey de fanın gereğinden fazla tozlanmış olması....[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 BİLMİYORUM.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bazen bios ayarlarından sıcaklık seviyesinin aşırı derecede düşük seçilmesi durumundada o tip olaylar oluyor. bence toshibe kullanıyorum ama tozdan olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar