Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Beyler priest ımı bp e çevirdim +6 durandal vardı attack 202 lvl 55 berbat değilmi ya sizce bi çözüm bulursanız :D tekrar dönücem bp ye şu an normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 konuyu anlayamadım?[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Battle Priest a çevirmiştim charı ama attack 202 elinde durandal vardı sizce attack biraz az değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bp için durandal iyi değildirki. ayrıca takıların tammıydı? bide level 55 bp den hiç bi hayır gelmezki..[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaf lvl 60 yaparım peki illa mirage mı olacak ve oldu diyelim o zmn ap kaç olur? +9 str ler ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 lvl 61 iken str +9 2 küpe var iken str +9 2 yüzük var iken lupus pendant var iken +9 kemer var iken +8 str bonuslu fabric coat setim var iken elimde +7 ms var iken kısacası dandirik bir bp iken attackim 1190 mıydı neydi..[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Lonely, 27 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: lvl 61 iken str +9 2 küpe var iken str +9 2 yüzük var iken lupus pendant var iken +9 kemer var iken +8 str bonuslu fabric coat setim var iken elimde +7 ms var iken kısacası dandirik bir bp iken attackim 1190 mıydı neydi.. Dandirik ?? :D:D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 dandirik tabi. :-)[signature][hline]Nick : Lively Level : 61 %8x Class : Paladin Clan : UK Np : 26xxx Nuisance : CooLTanG Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bokunu çıkartmaya gerek yok. str takı yada hp takı sana kalmış bişey. damageı kökliim vurdugum ölsün diyosan str set yapıcaksın +9 takılar vs.ler. biraz dayaniim fln diyosanda hp set yapıcaksın. 2sini karıştıradabilirsin. +9 str küpeler +9 hp yüzükler fln fln yaratıcılıgına kalmış. sonuçta olay tormentte bitiyor. benim tavsiyemi sorarsan ben hp derim çünkü her halukarda saglam vurursun. lupus pendant olayı tartışılır. imkanın varsa wp kullan yoksa lycaon iidir bence - bu benim tavsiyem- . durandalda kötü bir sword diil oda işini görebilir. fatihin dedigi imkanın olursa yapılabilicek iyi bir settir. hea bu arada talia yap bol bol. dagger/spear vs. defenseleri ayır ve gerektigi zaman kullan, işine yaramayan defense verenleride sürekli olarak giy armorı bayaa etkiliyor.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar