Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 buradan mezun olup da adam gibi bi yerlere gidebilen biri varmı tanıdığınız arkadaşlar?araştırdım uçak müh ile dersleri hemen hemen aynıymış ama açıkçası uçak müh nerelerde çalışıo onu bile tam olrk bilemiyorum 349 puan yaptım da kazara en kötü oraya gireceğim de..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 oha uzay 335 puan ne alakası var seninkiyle uzay mühendisi ne ki hem hiç bu çağda olcak şey mi cık cık cık ama uçak mühendisleri ii para alıyomuş onu duymuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 uçak mühendisleri gerçekten de iyi bir ücret alıyorlar benim bildiğim kadarıyla thy de uçakların çok daha büyük olmayan teknik sorunları ile uçak mühleri ilgilerniyor yada türk hava kuvvetlerinde işe girilebiliyo mülakatla diye duydum[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 İstersen uzay dan başla baktın gelişme yok ki türkiyede yaşıoruz itü nün içinde yatay geçis çok rahat hele aynı fakülte oldukları için daha da rahat zaten birçok tanıdık öyle yapıor . uçak mühendisliği nin ödediği para iyi birde mevkiin yükselirse iyi bir meslek olabilir...[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir -Dogmak -Yasamak -Olmek *Yasamayi ise UNUTUR.....* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 uzaydan uçağa geçiş kolay mı öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bızım okulda aynı fakultedeler ve ucaka gecıs notuda 3,22 bu senenın.orayı bıtırıp matematık ogretmenı olanı duymustum ama bellı olmaz tabıı calısıp ıyı bolumlere gecme olnagı yuksek.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 uzayda çalışıp 4 üzerinden 3,22 tutturcan uçağa geççen ha hmm zor biraz benim açımdan :) kaç kişi var böle senede geçen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ne bileyim 4 ortalamayla fln bilgisayara geçebilir miyim???[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Turkiye de anca rasathaneye mudur olursun :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 nasi staj yapcagini dusun sen[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o diil de kimya müh. yaz sen itu. hehe aferim lam.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar