Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itü uzay müh.

Othranx

Öne çıkan mesajlar

buradan mezun olup da adam gibi bi yerlere gidebilen biri varmı tanıdığınız arkadaşlar?araştırdım uçak müh ile dersleri hemen hemen aynıymış ama açıkçası uçak müh nerelerde çalışıo onu bile tam olrk bilemiyorum 349 puan yaptım da kazara en kötü oraya gireceğim de..[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

uçak mühendisleri gerçekten de iyi bir ücret alıyorlar benim bildiğim kadarıyla thy de uçakların çok daha büyük olmayan teknik sorunları ile uçak mühleri ilgilerniyor yada türk hava kuvvetlerinde işe girilebiliyo mülakatla diye duydum[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Sosyal ağlarda paylaş

İstersen uzay dan başla baktın gelişme yok
ki türkiyede yaşıoruz itü nün içinde yatay geçis çok rahat hele aynı fakülte oldukları için daha da rahat zaten birçok tanıdık öyle yapıor . uçak mühendisliği nin ödediği para iyi birde mevkiin yükselirse iyi bir meslek olabilir...[signature][hline]Insanlarin hayatinda 3 onemli olay vardir
-Dogmak
-Yasamak
-Olmek

*Yasamayi ise UNUTUR.....*
Sosyal ağlarda paylaş

bızım okulda aynı fakultedeler ve ucaka gecıs notuda 3,22 bu senenın.orayı bıtırıp matematık ogretmenı olanı duymustum ama bellı olmaz tabıı calısıp ıyı bolumlere gecme olnagı yuksek.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bileyim 4 ortalamayla fln bilgisayara geçebilir miyim???[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...