Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Deck alın truck satam size teker truck + rulman çift 50 milyon Mayhem Sen deck Al Baker deck Zero griptape Ben sana truck teker satiyim (deck 150 milyona falan geliyo toplam 50 milyonada truck teker al sana pro bi board :D) [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 28 Mayıs 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ulan zaten hemen ben bisi isteyince birisi gelir arkamdan maydonoz olur allam yafs. git baskasından al :P Erutan sözüm sana diil he :) senle msnde konusalim ekle [signature][hline]Msn:[email protected] Mail:[email protected] Radio:Radyo Buces [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayh3m tarafından 28 Mayıs 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Açik arrtirmaya gel :)[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Herkes Skateboarder olmuş ehehe iyi iyi gençliği böyle görmek hoşuma gidiyor, skate or die:)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 400 son daha fazla vermem[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 eheh bakmayalı acık artırmaya donmus olay :) satılık hala 200mılyon ılgılenen varsa msn ıme gelsın fotolarını yollarım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: jacabo, 07 Temmuz 2005 00:58 tarihinde demiş ki: eheh bakmayalı acık artırmaya donmus olay :) satılık hala 200mılyon ılgılenen varsa msn ıme gelsın fotolarını yollarım baba çok diyon ya harbi çok diyon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 acele paraya ıhtıyacım oldugundan fıyatı 150 ye ındırdım 1 hafta ıcınde lazım cunku :/[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar