Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Açlık

verbatim

Öne çıkan mesajlar

İğrenç bir şey olduğu şüphe götürmez gerçektir kendisi. Bunun seviyeleri vardır bide. gün boyu açlık, 2 günlük açlık, 3,4,5 günlük açlık gibi. Ancak asıl önemlisi neden olduğudur. Ben mesela bütün parayı gidip bisiklet almaya yatırdım ve sonuç olarak 4-5 gün aç kalacağım.(evet ağlıyorum) ama bunun yanında mutlu olmak apayrı bir tez konusu. Hmmm. Düşüneim ben en iyisi...
Sosyal ağlarda paylaş

açlıgın her turlusu kotu.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

açlığın ne demek olduğunu çok ii biliom... 1 gün bişey yemedim.Annem Istanbula teyzemlere gitti, Abimde istanbulda bana bırak 15 milyon 3 gün sonra gelcekti annem.. 15 milyonu okulda harcadım 2 gün krallar gibiydim son gün :( cehennem gibi midem gurulduo fln Böle gece hele delirdim :D Mide gurultusundan uyuyamıon karnın ağrıyo, Su iç iç nereye kadar? :D[signature][hline]Köylüler Rullaz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben miskinliğimden çok aç kalmışımdır. öğrencilikte özellikle yazları evde yalnızım, dışarısı çıkılmayacak kadar sıcak, şimdi kim yemek yapacak? Gün boyu sadece vişne suyu içtiğimi hatırlıyorum :) Ha bu yine arada bir olan. Onun da aşmış versiyonu; 4 sene yalnız yaşadım ve dışarda olduğum günler hariç evde bir kere bile ne kahvaltı yaptım ne akşam yemeği yedim. Ya üşengeçlik, ya da yalnızlık insanın başına vuruyo. Ne oldu derseniz midedeki aşırı asit: gastrit var şimdi bende.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 26 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
evdeysen aç kalamazsın ki buz dolabında hep bişeyler kalır artık şansına neyse tabi okuldaysan fln bilemem =/

Yaz buzdolabını senden başkası doldurmuyosa?

aclık kötü şey, gecenin 3'ünde dahada kötü şey.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

uff cok acıktım...
evde kımse yok,yemek yapmayı bılmıyorum ve ne yesem onu da bılmıyorum...
dısarı cıkıcam yemek ıcın ama arkadas yok tek basımada yemek yemege gıtmem....
off off:(
acımmm[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Sosyal ağlarda paylaş

madcatle git :)

Valla ben kısa aralıklarla azar azar yemek yiyen biri olaraktan 2 saat ac kalamıyorum :D ama duruma gore 2-3 gun ac kalırım bisi olmaz:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bi deri bir kemik insanlardan (birazda kas:Pp) olarak söyleyim...Okuldayken günde 2 çıkolata yiyip gezidigimi hatırlıyorum hatta halen yemeği aklıma getirecek bir şey olmasın yine ööle otururum sadece geceleyin yatmadan önce bir çikolata daha yesem sabahı buluyorum:DNarTanesi senin adınıda üzüldüm ve sanırım bendede aynısından olacak:D
Sosyal ağlarda paylaş

yua valla ben midemim belirli bi bolumu bosalınca tozutan biriyim.yaklasık iki yıldır ac kaldıgımı hatırlamıyorum.etrafa saldırıyorum cok kotu oluo.yemek bende zevk olayına donustu.

cok yemekten kustugumu bilirim.ya da tabagımı bitirmek icin kusup tekrar yediğimi...iğrenc gelebilir ama alıskanlık nappiim kurtulamıyorum.

allah aclık vermesin kimseye..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...