Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abaza

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
predator konuya atlaman süper..hem o abaza değil abhaza..allahım yarappim ya.. bırakın indirip dinleyelim şu abaza kaydını..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
abazanlar: kafkaslar civarında yasamis eski bir topluluk. :) Abaza yok aslında ikisine de Abazan deniyor. bu Abazanlar uzun süre kadınsız kalırmış falan öyle birşey vardı.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
hay ben o ses kaydının..abi böyle cins cins uzantılar yapmak için kasıyormusunuz ya.. .mwa olsa ölürsünüz sanki..

.ra nedir peh dinleyemedim siliyorum...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 26 Temmuz 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
predator konuya atlaman süper..hem o abaza değil abhaza..allahım yarappim ya.. bırakın indirip dinleyelim şu abaza kaydını..

abaza da denir güzel arkadaşım ama abazan denmez bişey biliyoruzda konuşuyoruz seviyeyi düşürmiyelim
  • Yeni Oluştur...