prondir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bir abazanın 900 lü hatlarda döktürüşü. Koptum walla ölüyorum şuan. Abaza ps: küfür içeriyor.[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!!
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Abaza değil yanlış olmasın. Abaza çerkez vb. gibi bi ırktır. Abazan o bahsettiğin
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 predator konuya atlaman süper..hem o abaza değil abhaza..allahım yarappim ya.. bırakın indirip dinleyelim şu abaza kaydını..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abazanlar: kafkaslar civarında yasamis eski bir topluluk. :) Abaza yok aslında ikisine de Abazan deniyor. bu Abazanlar uzun süre kadınsız kalırmış falan öyle birşey vardı.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
heso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eski bi topluluk mu hala war la bnm anne tarafı abazandır. (kafkas asıllı yani yanlış olmasın=)[signature][hline][b]Liv Tyler
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hay ben o ses kaydının..abi böyle cins cins uzantılar yapmak için kasıyormusunuz ya.. .mwa olsa ölürsünüz sanki.. .ra nedir peh dinleyemedim siliyorum...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ra real player indi galiba bende de yok bende sildim[signature][hline]... that's me in the corner...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 burda mp3 versiyonu var[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Mandoo, 26 Temmuz 2005 13:33 tarihinde demiş ki: predator konuya atlaman süper..hem o abaza değil abhaza..allahım yarappim ya.. bırakın indirip dinleyelim şu abaza kaydını.. abaza da denir güzel arkadaşım ama abazan denmez bişey biliyoruzda konuşuyoruz seviyeyi düşürmiyelim
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Biliyorum bunu mükemmel ötesi.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eski baya bu hehe duman cıkar duman hatırladım burdan :D
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dinleyecemde annem odada artık yarına :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Güzel hos eski :D[signature][hline]SupeRock
Öne çıkan mesajlar