Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 iyide kolanın yerini ezberlemiş zaten hafıza olarakta birkaç saat öncesinden o kolayı tad zevkinden kesin içmiştir ve orada en az miktarda ne kadar kola kaldığı aklındadır ondan başka bir içecek alması mümkün değildir[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Malkavian, 26 Temmuz 2005 02:43 tarihinde demiş ki: iyide kolanın yerini ezberlemiş zaten hafıza olarakta birkaç saat öncesinden o kolayı tad zevkinden kesin içmiştir ve orada en az miktarda ne kadar kola kaldığı aklındadır ondan başka bir içecek alması mümkün değildir ehuehe arkadaş garip bir mantık yürütmüş[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Ben arkadaşın kendisini garip olduğundan şüpheleniyorum, zaten kendiside belirtmiş :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yaw yok şimdi skyly kolayı çok seven birisi çünkü insanların %90 ı kolayı çok seviyordur eminimki ve bu ihtimalden yola çıkarak(%10 yanılma payım var) kolayı çok seviyorsa mutlaka günde en az 3 kere içmeli ve en son içtiğinde kolayı bir daha içme ihtiyacı duyacağından kolanın yerini ve ne kadar kaldığını aklında sabit tutmuştur kendisi mutlaka[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: Malkavian, 26 Temmuz 2005 02:50 tarihinde demiş ki: yaw yok şimdi skyly kolayı çok seven birisi çünkü insanların %90 ı kolayı çok seviyordur eminimki ve bu ihtimalden yola çıkarak(%10 yanılma payım var) kolayı çok seviyorsa mutlaka günde en az 3 kere içmeli ve en son içtiğinde kolayı bir daha içme ihtiyacı duyacağından kolanın yerini ve ne kadar kaldığını aklında sabit tutmuştur kendisi mutlaka ehuehe :D valla sen konu dışına karanlık sanat diye açtıktan sonra ve içeri gidip kola nerdeydi ulan dediğimde aklıma geldi. Aklımda tuttuğumdan değil bilinç altında olduğuundan diyelim yoksa dolaba koyarken aha ben bunu buraya koyuyorum unutma bunu skaın gökçe demedim :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hıı ok anladım ayrıca Ardeth deliyim ama mutluyum hehe=)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 bu da gölge sanatı.. geyik bişi :) burda doğaçlamadır, eleştirin sövün :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Müzik iyi de hareketler çok yapay duruyor ve sürekli tekrarlanıyor :p (doğaçlama dedin ya kötü eleştiri yapmazsam olmaz hehe)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya alan çok dardı. o kenarların hemen yanında masa falan var.. yani istediğim hareketleri yapamadım.. birde oyle kafma estiü neyi nasıl yapıcam bilmiyodum.. bende biraz yapay durduğunu gördüm tabii gölge olunca ayrıntılar görünmüo, o da yapay durmasında etkili..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 martin bu ne yahu bizim amacımız bu değilki ninja gibi olmak:)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yok bunu öncden yapmıştım kıyıdan köşeden uyduğunu gördüm post ettim.. :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 İşin içine biraz daha FEREPE katman lazım :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Frp ve rp severim hehe[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 çok karanlıksın..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 haydi rp yapalım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 *!rp yapanları döver* yaptım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tek bir emote olmuş bir kaç tane ard arda yap[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 *gölgelere karıştığı için dayaktan kurtulur*[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 *!ışıkları açar öyle döver*[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 aaa karanlık sanat bu :D nasıl ışık açılıyo bakayım![signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 öğrenciler uyanın yeni rekoru kırdım akşama girdik hadi wc ye girip küçük wc yi yaptım karanlıkta %10 oranlık taşma oldu bi bez bulcam:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Selamon, 26 Temmuz 2005 02:22 tarihinde demiş ki: Of görme engelli insanların çilesini aklıma getirdi bu mesaj. Üf ne zor hayatları var ya. Umarım onlara sabır verebilen birşeyleri vardır. karanlıktan korkan bir kör geldi aklıma nedense :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Karanlık sanatında başarılar dilerim ![signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 mümkünse karanlıkta yaşamayı tercih edioyurm bnde bak bi süre sora gözlerin adapte olmaya başlıo silüet olarak çok rahat görüosun etrafı :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: cenin, 27 Temmuz 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Karanlık sanatında başarılar dilerim ! teşekkürler evet Lexius haklısın benimde alışkanlıktan sanırım karanlıkta daha net görüyorum vede hiç öyle öcü böcü gelcek korkusu yok nereye gitceğimi bilim gidiyorum işte karanlıkta[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Öne çıkan mesajlar