Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karanlık Sanat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Var mı benim gibi yapan yahu çok eğlenci internet yavaşladı diye sıkıntıdan buna başladım zaten bilirsiniz birazda deliyimdir etraf zaten kapkaranlık ama alışkanlıktan etrafı görebiliyorum birazcık mutfağa gidip bardağı görmeden dokunup suyu doldurup içiyorum gidiyorum sopalarla çalışcaktım ama yere düşünce ses çıkıyor diye bıraktım gidiyorum elimi karanlıkta yıkıyorum muahah umarım wc gelmez[signature][hline]Ultimayı bana bıraktırana bi biskrem vercem
Mesaj tarihi:
off keşke hatırlatmasaydın ya hep onlara üzülürdüm ama umardımki cennete gidicekler hepsi ve orada hepimiz kadar hatta dahada çok mutlu olacaklardır diye umarım hepsi öyle olur[signature][hline]Ultimayı bana bıraktırana bi biskrem vercem
Mesaj tarihi:
yaptıklarının sanatla alakasını tam olarak çözemedim arkadaşım.
Bir de tavsiyem eğer sopa kullanmasını bilmiyorsan önce ışıkta bir kullanmasını, çevirmesini falan öğren sonra karanlığa geçersin :)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
senin zevkle yaptığın şeyi dünya üzerinde bir çok insan zorunlu kaldığı için yapıyor..
hey gidi.[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
utanmasanız çocuğa görme engellilerle dalga geçiyor muamelesi yapıcaksınız :)[signature][hline]Boşuna Yazımda İmla Kuralı aramayın Bulamazsınız.
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 26 Temmuz 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
yaptıklarının sanatla alakasını tam olarak çözemedim arkadaşım.
Bir de tavsiyem eğer sopa kullanmasını bilmiyorsan önce ışıkta bir kullanmasını, çevirmesini falan öğren sonra karanlığa geçersin :)

ne bilim başlığa öyle geldi eh o sopa olayını ışıkta yapıyorum tabi

ayrıca madcat ve diğerlerine diyorum bahsetmeyin artık selamon bilmiyordu yazmış görüpte yazmayın anlamamış gibi benim gözlere görme engellilere karşı hassas birşeyim vardır açmayın lütfen konuyu oradan bunu onlarla ilgili olarak yazmadım şans gelmiş[signature][hline]Ultimayı bana bıraktırana bi biskrem vercem
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 26 Temmuz 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
utanmasanız çocuğa görme engellilerle dalga geçiyor muamelesi yapıcaksınız :)

Hem güldürdü,hem düşündürdü bu beni heh[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
evet mesela arkama bakip ,tirsipta kostugum olmustur ve bunun sonucunda kapiya yapismisimdir!
olmadi diil yani hehe[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki:
tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep..
tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım..

lylide..
Mesaj tarihi:
Ben genelde apartman içinde ışıklar sönünce ışıkları açmadan inmeye çalışırım, arada eğlence olur bana öyle :) Ama sopayla karanlıkta çalışmak kadar ferepe(FRP)leşmedim daha :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
benim en sevdigim karanlikta merdiven cikmaktir...
Cikis kolay ama inis gercekten de cok riskli, hele ki 3 katli evin olunca ve gecenin 3 unde ses cikarmadan yurumeye calisinca[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 26 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
evet mesela arkama bakip ,tirsipta kostugum olmustur ve bunun sonucunda kapiya yapismisimdir!
olmadi diil yani hehe

hah işte bu olayda öyle bazen karanlıkta bir vampir çıkıcak ve beni yakalayacak gibi hissederim ama bak şimdi heryeri kapkaranlık yapıcam ve gidip suyumu normal şekilde içicem diyorum gidip o karanlıkta yapıyorum işte ne yapcaksam tek parça oluyorum ve korkum tamamen geçiyor karanlıkta olan korkum yok oldu[signature][hline]Ultimayı bana bıraktırana bi biskrem vercem
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 26 Temmuz 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
Ben genelde apartman içinde ışıklar sönünce ışıkları açmadan inmeye çalışırım, arada eğlence olur bana öyle :) Ama sopayla karanlıkta çalışmak kadar ferepe(FRP)leşmedim daha :)

yahu yok sopa ile karanlıkta çalışmıyorum o kadarda değil onu ışıkta yapıyorum:)[signature][hline]Ultimayı bana bıraktırana bi biskrem vercem
Mesaj tarihi:
buzdolabını açarken ışık vardı:P[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 26 Temmuz 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
buzdolabını açarken ışık vardı:P

aaa! ayıp ediyosun o zamanda gözlerimi kapadım :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 26 Temmuz 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
kola olduguna emin misin onun?
Tuz ruhu falan olmasin

Kolayı gördümmü tanırım :P yok elledim baktım(hissettim) kolanın şeklini öyle aldım zaten 15 dk önce koymuştum yerini hatırlıyodum :D[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
ahauah helal valla :)[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Hani olur ya evdekiler bitmis kola sisesine baska seyler doldururlar, misal tursu...
Bir de ictiyseniz ve yaninda arkadaslarin varsa onlar da baska seyler doldurmus olabilir kola sisesine...
eski numaradir buzdolabina da konulur limonata gibi icilsin diye[signature][hline]Lady Double Dealer
Get outta my way!!!
Mesaj tarihi:
saol :) çok kola içtiğim için... Her şeyi ona borçluyum babam zaten almıyor artık eve kola akşamın 9 unda endiye kadar yürüttü beni gittim aldım 2,5 lt bakalım ne kadar ayanacak[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 26 Temmuz 2005 02:40 tarihinde demiş ki:
Hani olur ya evdekiler bitmis kola sisesine baska seyler doldururlar, misal tursu...
Bir de ictiyseniz ve yaninda arkadaslarin varsa onlar da baska seyler doldurmus olabilir kola sisesine...
eski numaradir buzdolabina da konulur limonata gibi icilsin diye

ahah :D dogru valla ama bu saatte hiç aklıma gelmedi. Aslında tam bu saatlerin şakası pardon eşek şakası :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
  • Yeni Oluştur...