forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kader[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Abi boyle seyler oluyor ya benimde boyle bir anim var. Bir gun okulda discman in pili bitti 2 tane kalem pil lazim o aletide kulagima takip Blind Guardian dan sadece Bardsong ve nightfall dan olusan cd mi dinlemeden okulda test cozemiyordum. O olmadigi zamanlar saga sola satasiyordum fln. Butun sinif gaza gelmis kimse benle kaynatmiyor bende dedim ulan 2 tane pilim olsa ne kral olurdu diye. 10 dakka sonra beden dersinde soyunma odasinda tam ayakkabimi koydugum yerde 4 lu paketten 2 si daha kullanilmamis pil bulmustum. Yani 2 tane bulmustum geri kalan 2 si yoktu. Bir sure boyunca degisik duygulara kapilmadim degil. Su sinavdan 5 alsam cok kral olucak fln diye :) tabi tutmadi ama pil tuttu.
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 beddua etme abi sakın bize falan da ya harbiden bonus abi sana bulaşmamak lazımmış bunu öğrendik:D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Midtown Madness'ta da arabayı adamların üzerine sürünce adamlar kenara atlıyordu.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 raslantıdır yaw..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Teeee ortaokulda bizim bi arkadaş vardı türkçe hocasından her allahın günü dayak yerdi... Hep bana derdi her gece yatmadan önce beddua ediyorum o karıya diye.. Neyse bi gün türkçeci gelmedi okula falan.. Meğer türkçecinin evi yanmış.. Hatta engelli çocuğuda falan içerdeymiş zor kurtulmuş.. Arkadaş hiç üzülmedi ama iyi oldu falan dedi hep... Beddualar yangın olarak geri dönüyor demek :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Beddua iyi birşey değil. Adı ustunde Bed-Dua *kaçıyorum ve kaçtım*[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
Öne çıkan mesajlar