Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kan kokusu


veruca_salt

Öne çıkan mesajlar

Yaşam nefes alıyor..Biliyorsun..O,bir sünger gibi emerken derin nefesleri içimizden;sen onu yavaşça okşuyorsun..Kendi yaşamının sonuna dokunuyorsun ve belki benimkinin de..
Her şeyin seninle ufak da olsa bir bağının olduğu yıllar geride kaldı kalmasına ama nice yaşamları sana bağlayan ilmekler yüzündeki kırışıklar kadar göz alıcı hala..Bileklerinden akacak kan kadar tatlı kokuyor bu yaşamların ellerindeki büyüsü..Geçmişin kokuları,eski evlere sinen ve onları döne döne saran yaşanmışlık kokusu kadar elle tutulabilirleşmişken zihnimde,kanının kokusundan başka kokuyu artık ona kabul ettiremediğimi her nasılsa fark ediveriyorum..
Gözlerini ellerimde istedim hep..bu söylediğim bir metafor değil yanlış anlama sakın..gözlerini oyup o mavi kürelerin sıcaklığını avuç içlerimde duymak istedim..acaba bu kürelerden mi görüyordun ellerine dolanmış sevgi iplerinin yaşamdan emekli sahiplerini..ya da ne bileyim güneşe bu gözlerle mi bakıyordun elindeki yaşam gücünün sonsuzluğuna inanıp, kamaşan gözlerinin yaşlarına aldırmadan?
şimdi burada bu kutsal ayinin birer değişmez parçasıyız seninle..sen,ben iki de gedikli misafir..biri elimdeki bıçağın kendisinden keskin parıltısı,diğeri gözlerindeki korkunun yadsınamaz kıpırtısı..gözlerinde koşan gölgeler mi ağlıyor sen mi ağlıyorsun karar veremiyorum ki şefkat kırıntılarımı havaya saçayım..elimdeki bıçakla sana seğirtiyorum;şimdilik sadece kanına ellerimi,dudaklarımı sürmek istiyorum..gözlerindeki korku kıpırtısı mı yoksa bıçağımın parıltısı mı daha güçlü o narin,beyaz bileklerine göstermek istiyorum..

[Bu mesaj veruca_salt tarafından 26 Temmuz 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj veruca_salt tarafından 26 Temmuz 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ahhh şehvet okudum bu yazıdan, istek ve arzu.

Kelime yapıları çok ağır, cümlelerin ucu açık. Anlatım ve hikayeleştirme de okuyucuyu zorlayan cinsten. Biraz daha paragraf ve satır kullanımıyla daha rahat okunur hale getirebilirsin.

Ama dolgun alabildiğine dolgun. Tabiki ne kadar rağbet görür bu tarz, bilemem.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...