Okamacu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Herkese selamlar, Bu team level maximum kaç olur, bilen var mı? Biri 5 diyo biri 3... Eğer team level 5 ise : lvl 69 got'tan, team level 5 olursa gta düşme ihtimali %100 olurmuş, doğru mudur? Biri bana şöyle bir şey dedi : lvl 69 GOT'tan gta düşme ihtimali tl1 = 1/50 tl2 = 1/25 tl3 = 1/10 tl4 = 1/5 tl5 = 1/1... Doğru mu bu şimdi ? Cevbınız için şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 batıl inanç... ayrıca GoT un lvlının ne önemi var ki? sanki yanlış lvlda olsa kesmicek misiniz ? :-p[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okamacu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Öyleyse ne işe yarıyo bu team level, adam başına düşen xp miktarını felan mı arttırıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 team lvlin bi olayini hic gormedik ondan pek inanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bralo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi team lvl insanlaın kafayı ne kadar sıyırdıgının bi göstergesidir..... her saatte 1 taem lvl artar... maximuma gelince... ben 8 oldugunu kendi gözümle gördüm... herkesin cantası ingot dolmasaydı dahada artıcaktı ama cantalar dolunca bizde ayrıldık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar