Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AresLite Kazaa BearShare v.b ilgili bi soru

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Baslikta saydigim p2p download progralarinda,ayni Dc++ e mule flm gibi bi download list olusturmak mumkun mu?

Diyelim ben Pink Floyd un The Wall albumu istiyorum.Search e Pink Floyd yazdim,bi suru sarkisi cikti,aradan The Wall a ait olanlari ayikladim,( diyelim 13 sarki)sirayla bu 13 u indirmesini istiyorum. kendi kafasina gore ya da bnm vericegim sirayla,13 u de ayni anda indir demek istemiorm..
Boyle o bitince digerini dl et demek cok kasiyo,ben oyun oynarken o arkada isini gorsun,gelince album um tamamlansin, yada ben awayken iste..hos olmaz mi :)
var mi dedigimi yapmanin yolu,extra bi program plug in , options dan bisler flm ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ayarlardan bi seferde kaç download yapmasını istiyorsan girersin mesela 3 dersin butun dw leri başlatırsın. sonra ilk 3 parça inmeye başlar diğerlerini başlatmana ramen pause yada beklemede diye gözukur. bir parça bittikçe diğerlerinin başlaması lazim. hemen hemen butun p2p ve download programlarında var bu ozellik[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...