Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

demo hazırlama konusunda yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi grubumuz var, demo çıkartacagız ama üzerinde mix ve masterıng yapmamız lazım. ben kendım öğrenip yapayım dıyorum. bilen birisi gerkeli programları ve biraz açıklamasını yazarsa sevınırım.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Kanal kayıt yapın.. sonra o kayıtların mix lenebilir dosylarını alın ve iyi bi erif bulun var bu işleri yapanlar nette biraz araştır...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
işte ben yapmak ıstıyorum[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
voys o işler o kadar kolay değil, tecrübe gerek.
ama buraya hatta birde buraya bir gözat at, faydalı olabilir..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

[Bu mesaj Ryan tarafından 26 Temmuz 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...