Necro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ne aptalca bir ssitem ya savas sırası bütün millet dc oluyor savas var server bakıma alınıyor ne iştir ya poff[signature][hline]Server : Deimos Clan : n00bz Nick : NecrozaN Lvl : 3x NP : pOq gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 pofff yenimi farkediyon her savaş işgence artık...Uskoda usko bitmiş ölmüş herkez item olarak zengin olunca...işin b..ku çıkıyo:(savaşatada bir o taraf bi bu taraf durmadan nova ama ölen yok ortalıklarda...(nooblar hariç)[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 su anda oyuna gremiyorum bırak aresi failed veriyo sinir oldum ya tamda bugun cz ye baslamıştım yeni bufferimle batırdı serverler butun keyfimi pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 dupeyi yapan yaptı köşeyi döndü yapmayanlar fakir kaldı anca item reset adam eder uskoyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Shaklaban, 26 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: dupeyi yapan yaptı köşeyi döndü yapmayanlar fakir kaldı anca item reset adam eder uskoyu... O zamanda oyuncular direk gider. Şahsen ben kasıp aldığım Giga'yı +7 yapmışım bu silinse hiç memnun olmam. (Gerçi o silahıda bana yar etmedi arkadaşlar hemen üerine atladı daha göremedim bile :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar