taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya millet soldata basladım dün indirdim kurdum herşey iyi de çözünürlük ayarı yok hiçbir yerde setup'ta yok, oyun içinde optionsta yok nerden yapcam bu ayarı ya 640x480 açıyo oyunu bi de oyun acılırken 3 kere çözünürlük değiştiriyo uyuz oldum neden böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yok ayarlanmiyor fullscreeni kaparsan duzelir belki...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant [Bu mesaj vesmor tarafından 24 Temmuz 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 yok ya bu sefer de küçücük 640 çözünürlük açtı :( ühühü config.cfg tarzı bişi yok mu oyunda ya bi de herkes 640x480 mi oynuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Herkes 640*480 oynuyor :). Alışırsın yakında merak etme herkese ilk seferinde garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 ya benim arkadas 1024 oynuyodu da ondan sordum :| onda vardı galba çözünürlük ayarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Yok öyle bir şey...[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 açacağı pencerenin de mi ayarı değişmiyor ? oyuna girene kadar çözünürlük 1000 kere değişio gereksiz zaman kaybı sinir olurum böle şeylere[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar