zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Baktım hergün 6 bölüm 6 bölüm izliyorum, birşeyler yapmalıyım dedim=) Sonuç olarak NarutoMAX çıktı. Umarım hoşunuza gider. Not: Evet isim bulma konusunda biraz özürlüyüm :)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 22 Temmuz 2005 07:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Kimse beni sevmiyor=([signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Çekiyorum da neyin nesidir anime midir yenir mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tabi iyi tanıtmamışım=) Narutonun bazı bölümlerden parçalar alıp, Lacuna Coil - Heaven's a Lie şarkısında birleştirdim. Hoş birşey ortaya çıktı. 17.5 mb oldu. Umarım hoşunuza gider=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ooof valla ilaç gibi geldi...Lacuna Coil hastasıyım zaten bi de müziğini koymuşlar arkaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Off bende bayılırım o şarkıya. Bende yaptım öyle bir klip ama hi internete koymak aklıma gelmedi. Gerçi benimki Kiba ile Naruto'nun dövüşü üzerine Nightwish-Slaying The dreamer şarkısına yapılmış bi dövüş klibi. Hemen bunu indirip bakayım. Sararsa bende koyayım buralara bir yere :D izledim videoyu. Giriş falan çok gzüel olmuş ama görüntüleri belirli bir düzen içind ekullansaydın çok daha iyi olurdu. Zabuza'nın bıçağı sapladığı yer ve Hinata'nın darbe aldıktan sonra düşmesi biraz garip durmuş. Yeniden düzenle istersen. (bu arada girişi güzel olmuş hakkaten :D) [signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) [Bu mesaj Solufain tarafından 22 Temmuz 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 off manyak süper über bişi[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar