ivy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu senın dogum gunu topıkın sayılmaz... bu sadece resıtlık uzerıne ole bısey... dogum gunu kutlaman ayrı olcak:)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: _gZm_, 26 Temmuz 2005 18:12 tarihinde demiş ki: bu senın dogum gunu topıkın sayılmaz... bu sadece resıtlık uzerıne ole bısey... dogum gunu kutlaman ayrı olcak:) çok saol canım hiç beklemiodum.gözlerim yaşaroıyo..böhü böhü böhü[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman, Hep Acele Etmem Bundan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben reşit olmadan önce "ulan bi 18 olııım neler yapıcam" diodum ama hiç bişi beklediim gb olmadı.. sadece artık nüfus cüzdanımı görmek istediklerinde çat die önlerine koyabiliorum.. yaşınıda göstermeyen birisi olarak buda ayrı bi zevk verio " oha sen 20 yaşındamısıın" lafları =))))... sonuç olarak 17 den 18 e geçtiinde pek bi deişiklik olmuo[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: kermit, 26 Temmuz 2005 11:20 tarihinde demiş ki: reşit oluyon bi boka yaramıyo merak etme biz oldukda ne işe yarıyo aynen.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mutlu yıllara :D Ben 25 olucam yakında hala bi şi olmadı.. Hmmm (25 yaş deprasyonuna girmek için hazırlık yapayım ben iyisimi.. bi kaç sene kaldı zati.. :()[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar