ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 allahım bişiler oldu bilgisayara dün nortonu sildikten beri.önce stedeki tuşlar çalışmaz hotmail g-mail a girmez şimdide media player açılmaz nedir ne deildir media playerı açmak istediimde iç uygulama hatası oluştu dio.yardımcı olun ltfen anlamadım gitti?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hotmail gmail hadisesi Tt dan uhtemelende diğerleri norton tam kaldırılmadığından oabilir.norton uninstaller diye bir arat googleda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 direk program ekle kaldırdan uninstall ettim ztn.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 allah allah başlattaki arayı açıyım dedim bastım o köpek gözüküo ama aramak için yazılan yer fln gözükmüo adres çubuğuda boş.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sorunumu daha açık yazıım bari windows media player a girmio. kısayoluna veya herhangi bi video yu açmak istediimde iç uygulama hatası oluştu diyo napılabilir?[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 en temizi format.yedeklere önemli dosyalarını bas format acı çekme.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 formatla işin kolayına kaçmış olurum.format atmadanda bir çözümü vardır elbet.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya bu nortanları uninstallerla silsen bile bu tarz sorunlar çıkarıyor, o yüzden norton uninstallerı da kullanmanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar