Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Toshiba sattelite serisi veya herhangi bir marka laptopu olan varmı ? Şu soruyu yöneltmek istiyorum adaptör neden bu kadar ısınıyor ? Tamam makinanın kendine ait PSU su yok fakat çok ısınıyor. Sanki halı yanacak. Benim gibi adaptörü ısınan varmı ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Bende Satellite a50 var, sanki patlicak, laptoptan daha cok isiniyor adaptör. Taşa koyuyorum hani cok isinmasin die, fayda etmiyor. Neden acaba yau?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 bütün laptop adaptörleri ısınıyo sırf toshiba deil.[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 datron kullanıyorum. bununda adaptoru cok ısınıyor. yani toshibadan kaynaklanan bi durum olduğunu pek sanmıyorum. butun notebook adaptörleri yanıyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 satellite laptopum var evt adaptor ısınıyor. ısınsın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 aynen feci ısınır:) daha bisi olmadı ama :)[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 halida yanik izi cikartabilir yeterli sure acik durursa. en olmadi yanar falan toshiba bu.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 etrafındaki butun plastik eşyaları eritiyor benim satellite adaptorude ama çoğu laptopta var bu olay sanırm[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 benim ki de satellite evet ısınıyor fakat çok fazla ısınmıyor? tüm laptop adaptörleri kadar ısınıyor. genede endişen varsa garantili olsa gerek adaptör, servise falan danış. benimki normal vallahi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bnmde satallite 5100-603 ısınıor abicim hiç korkma patlayana kadar ısıt bişi olmaz :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar