Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Toshiba Laptop adaptör.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende Satellite a50 var, sanki patlicak, laptoptan daha cok isiniyor adaptör. Taşa koyuyorum hani cok isinmasin die, fayda etmiyor. Neden acaba yau?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
datron kullanıyorum. bununda adaptoru cok ısınıyor. yani toshibadan kaynaklanan bi durum olduğunu pek sanmıyorum. butun notebook adaptörleri yanıyo[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
etrafındaki butun plastik eşyaları eritiyor benim satellite adaptorude ama çoğu laptopta var bu olay sanırm[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
benim ki de satellite evet ısınıyor fakat çok fazla ısınmıyor? tüm laptop adaptörleri kadar ısınıyor. genede endişen varsa garantili olsa gerek adaptör, servise falan danış. benimki normal vallahi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
bnmde satallite 5100-603 ısınıor abicim hiç korkma patlayana kadar ısıt bişi olmaz :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

• Yeni Oluştur...