Edgewalker Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Benim istanbulda turnuvada karşıma gelen bir olayı burada arkadaşlarım kabul etmek istemiyorlar. Konu kiki-jiki mirror breaker ile rakibimin turunun sonunda çıkardığım kopyanın oyunda benim turumda kalıp kalmadığı üstüneydi. Bunu arkadaşlara açıklarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 tur sana geçmeden tur bitmiş sayılmaz dolayısıyla sacrifice etmek zorunda kalırsın.. yanlışsam düzeltin.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 token oyunda kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teco Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Starcitygames'den: Q: An opponent used Kiki-Jiki's ability to copy Arc Slogger during his end of turn saying that it would not die until the end of the next turn. Is there a time during the end step you can use Kiki to make a token and have it live until the next turn to attack? A: It is possible to use Kiki-Jiki's ability during the end of turn step after all existing end of turn triggered abilities have gone on the stack. If you do then the token created will wait around until the next end of turn step until it is sacrificed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Kartın ismi Kiki-Jiki sen dah ane sorunundan ne faq'undan bahsediyosun ya.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Puhaha isme bak ya magic ne hallere dusmus . Heralde Wizards of the Coast . Cinlilerden para kazanmak icin cikardi bu salak seriyi.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 çok güzel kart ama o : ) adı da komik işte daha ne.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Tooth and nail'e koyucaksın ;)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
norticus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 magic kartlarının değeri ne zamandan beri isimleriyle ölçülür oldu? lhurgoyf çok mu güzel bir isim? arkadaşım magic i eski bir dönemde oynamış ve yeni setleri beğenmediğin için takip etmeyi bırakmış olabilirsin ama bu sana yardım istenen ve başka bir arkadaşın araştırmasıyla yardım bulunan yani senin mesajlarının aksine İŞE YARAYAN bir başlığı geyiğe çevirme ve saçmalama hakkı vermez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben tokenin sonraki turn oyunda kalmayacağını düşünüyorum. kiki : ... sacrifice it at end of turn. diyor. zaten tokenin oyuna gelebileceği en son faz "end of turn" fazı.bu fazdan sonra "cleanup" fazı geliyor ve bu fazda ,gelen tokenin sacrifice edilmesi gerekiyor."cleanup" fazından sonra başka bir ability fazı olmadığı için yeni oyuncunun turu başlıyor ve o tur da "untap" fazıyla başlıyor.bu fazda da ability kullanılamıyor.sonra da zaten yeni oyuncunun turu başladığı için artık oyunda sadece bir token bulunabilir eğer o turda bir tane oluşturulursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 End of turn phase inin icinde kiki jiki ile yaratılmıs olan token, oyunda kalıcaktır. Sebebi ise şudur; üstünde yazan "sacrife it at the end of the turn" ibaresi end of the turn ün basında kontrol edilir (bu oyuncuların mudahale edemiycegi bir zaman dilimidir) ve kontrol ettiginde sac. edicek bir token bulamiycaktır ama oyuncu en of the turn bitmeden kiki ile tokenı koyar ve koyulan token end of the turnün başı artık gectigi icin bir sonraki en of the turn baslangıcına kadar oyunda kalıcaktır. At the end of the turn şeklinde yazan ibareleri, until end of the turn le karıstırmayalım :)[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: norticus, 24 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: magic kartlarının değeri ne zamandan beri isimleriyle ölçülür oldu? lhurgoyf çok mu güzel bir isim? arkadaşım magic i eski bir dönemde oynamış ve yeni setleri beğenmediğin için takip etmeyi bırakmış olabilirsin ama bu sana yardım istenen ve başka bir arkadaşın araştırmasıyla yardım bulunan yani senin mesajlarının aksine İŞE YARAYAN bir başlığı geyiğe çevirme ve saçmalama hakkı vermez... İkinci dediginde haklisin ama ilk dediginin Frp le yakindan uzaktan alakasi yok. Benim demek istedigim yani SENİN ANLAYAMADİGİN bu . Lhurgoyf gibide bir cok örnek verebilirsin mesela ( atogatog ).... hic birinide yadirgamamisimdir.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 anladım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ben sadece ingilizce bilgimle (benim ingilizcem süper demiorum yanlış anlaşılmasın) bu "at the end of turn" ve "until end of turn" olayını yorumliycam. at the end of turn: end of turn fazında. yani: başı, sonu, içi. until end of turn: end of turn fazına kadar. bu durumda kiki-jiki'nin bu özelliği bence şöyle oynanmalı: end of turn fazının bir noktasında kopyalanan yaratık sac. edilmeli. eğer kiki-jiki'nin üstünde until end of turn yazsaydı: end of turn stepine girmeden önce sac. edilmiş olması gerekirdi. yanlışım varsa düzeltin.tabi wizards olayı farklı yorumlamış olabilir. yani bana ters geldi bu anlattığınız olay bence böle oynanmaz. bunlar sadece benim yorumlarım hiçbiryerden okumadım[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Elbrech, ne yazıkki durum ingilizce cevirisinden farklı kural kitabında. "At the" ibaresiyle baslayan (end of the turn, upkeep, draw step vs..) butun özellikler belirtilen fazın başını kastetmektedir, yani o fazın basında eger yapılması istenen şey, özellik belirtilen fazın basında yerine gelmiyorsa ortasında veya sonunda bir daha trigger olmaz.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Yeniden SWG Eclipse - Enax'a Wise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ollymnor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 levente katılıyorum.ayrıca elbrech senin dediğin gibi olsaydı mantık hatası olurdu. "sacrifice it until end of turn"-turun sonuna kadar sacrifice et. bir yaratığı kaç kere sacrifice edebilirsin ki ; ya da nerde sacrifice edeceğini nerden anlayacaksın ki. "at the end of turn" demek end of turn fazının başında (ki bunu yeni öğrendim) sacrifice et.zaten bu fazın devamında oyunculara instant ve ability fırsatı veriliyor.o zamanda kikinin abilitysi yapılabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ehu ben bu işi biliomi D:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar