zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 daha lvl 31 bı noobum elımde 2 tane sb +1 ve +2 bunları nusla upgrade edyım dedım once +1 den +2 yapıyım dedım NUS LA (normal upgrade scoll ) YANDIIIIII dedım bı fail var +2 den +3 yapıyım dedım oburunude ODA YANDI NUSLA NUS LA NUS :( ben napıyım gmlerın ana bacı kalmadı :D elımbos bos dolasıyorum yumrukla spoıler kesıyorum artık :D para olsa upgradedsız alıcam:)
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 buradaki nuz= uskodaki cus[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hadiya normal nusu nerden bulucaz:D
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 normal nsu diye bişiy yok sadece bus ve nus var[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
ChaosTurka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaw upgrade etmene gerek yok... zaten herşey upgradeli bi şekilde satılıyo(özellikle stafflar)[signature][hline].::Knight Online::.
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bencede bamıyacaksın eğer paran varsa gideceksin alacaksın en ii si öle oluyo mesala ben shard bastım blees le +3 yaptım +4 güÜÜm peki ne oldu gittim onun üstüne gidip mirage aldım +6 yaptım bu basma işleri birazda şans istiyo :D edit: Yıkılasıya basın :D [signature][hline]name= _Shujinko_ lvl=6* Np= 27614 Karus_Assasin Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon
zestoretic Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 +8 lik dagger 1.5 mılyon :D bende sword breaker lıp +5 yapsam yeter dedım ama patladı :)
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Daha iyi ya işte,+8 yapmak daha zor olacak Hem TRINIAS denen DOLAR tuzağı yok en azından. DOLARI olanda,olmayanda aynı upgrade şansına sahip. Usko gibi adaletsiz kapitalist emperyalist falan fistan uzar yani. :p
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu durumdan bende şikayetçiyima slında çünkü benim bildiğim ve tek para kazandığım iş upgrade!!! yani yapamıyom burda deli oluyom kaç tanesini +1de yaktım:) bu gidşte başka para kazanmanın yolarını arıcaz kız priest flnmı kassakki_?(anlayan anlar)yoksa bu gidişte aç kalcaz eziklikten kalan para erimeye başladı bile:( +bitane daha sorun var 15 abyse pataltıyom 5ini yiyiyo 10 item veriyo keeper deli oluyom!!!!:S bu arada mykoya girilmiyo yinemi res_?¿[signature][hline]Türk:Abi party plzzzz... Gavur:full Türk:a.ksenin a...av..a..... Gavur:zzzzzzzz lol go learning english for come back Türk:? Gavur:damn TuRKs.... SErver=deimos..Nic=:_KoRn3RoTh_... JoB=Hunter...NP=3xx:D [Bu mesaj KoRn3RoTh tarafından 26 Temmuz 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar