Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Arkadaslar öncelıkle konuyu nereye acacagımı bilemedigimi belirtiyim, en uygun yer bura gibi geldi, herneyse sorunumu belirteyim: Şimdi geçen gün format attım formattan sonra windows updatelerini yapıcaktım ordan sectim Hızlı Yükle(Önerilir) falan bişeyler yazıyodu pek hatırlamıyorum önerilir dediği şeyi seçtim tam başlıyodu aşşağıya indi bende arkada msnle uğrasıyodum birden update.exe hata verdi Hata raporu gönder, Gönderme falan biliyosunuz o hatayı ondan verdi.Ne zaman update yapmaya calıssam bu sorunla karşılaşıyorum şimdi yapmasam wormler felan giricek ki bi kaç sorun yaşadım sildim falan ama bana pek güven vermıyo antivir programları updateleri yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun..[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 editleyemedim uplamam gerekıyodu prdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 http://www.kablonet.com/knet/download.php burdan sp2 yi yükle önce, xp in türkçemi ingilizce mi dikkat et boşa indirme dosyayı sonra winupdate i tekrar denersin 5-10 tane ufak update kalıyor geriyor. sp2 yüklüyse kendin seçmeyi dene update ten dosyları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bi format daha atıcam sora indiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yanlıs anlamadıysam win. update olmuyor. turkce surum+kayıtlı cd key kullanıyordum zamanında hep bu sorunla karsılasıyordum.kayıtlı cdkeylere sahip olanları windows firması blokluyor falandır. hrr:([signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar