Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Adam Router Modem sahibiyim Dsl hattım pazartesi acıldı fakat baglanamıyoum. gerekli butun ayarları yaptıma inanıyorum hatta dsl köstek hattından da yardım almayı basardım ama sonuc negatif. Link ısıgınız sabit yanıo mu : evt bi sayfa acmayı denermisiniz : :) acılmıyor mu ozaman kayıt alalım biz size döncez : eyw imdak lütfen.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kullanıcı adını şifreni girdin mi yada soyle diyim dogru girdigine eminmisin ?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. [Bu mesaj Cintonick tarafından 26 Temmuz 2005 12:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evt girdim ve dogru olduguna eminim destek hattından da onaylattım şifrem dogru.[signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 26 Temmuz 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Şifren doğru peki kaydettinmi? ilk olarak modemi başka bir arkadaşının hattında dene 2.olarak evde paralel var mı?paralellere bağlantıyı splitter la yap.En önemlisi eve girien telefon kablosuna splitter takman ordan dsl modeme ve paralel telefonlara ver(modemdende olabilir modemde dahilisplitter varsa) 3.olarak yeni abone olduysan hattın açılmamış olabilir [Bu mesaj jagd tarafından 26 Temmuz 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 1- şifrem dogru ve kayıtlı. arkadasın hattında test ettik modem calısıyor sorun yok yani. 2- paralel yok direk hat takılı modeme 3- abone oldum ama hattım acıldı biliyorum bunu destek hattan da onaylattım. sorunum su baglantıyı görüyor 256k baglantı var gözüküyor fakat baglantı durumu yerinde not connected diyor yani oradan connect dediğimde connect fail veriyor. Kısacası hat var ama giremiyorum. üzücü bir durum. yine destek hattından aradılar ve o bölgede sorun var dediler ama pek inanmadım dün sorun yoktu ve baglanamıyordum yine. bugun giderilir dediler hadi bakalım işallah dedim. öff ya bi dsl aldık aldıgıma alacagıma pisman oldum 56k rlz :([signature][hline]Günlük Münlük Sindarin Bulustur Bizi :-) Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 26 Temmuz 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tek o zaman adsl nin cd si falan varsa console undan yapacaksın. http://10.0.0.2 den dsl admin menuye girip yapabilirsin.ama genelde adsl kurulum cdlerinde ayrıca vardır.[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar