Creel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Bursaya gelipde " Eski garaj " Civarinda bulunan " Uludağ İskenderde " iskender yememişseniz ne bursaya gelmiş nede iskender yememiş sayilirsiniz..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 o iskenderci bulmak bi dert. zamanında gitmek bi dert. yedikten sonra başka yerde iskender yiyememek ayrı bi dert.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Courfour daki Iskender de oldukca iyi bide mudanya yolunda Merve Doner vardi yanlis hatirlamiyorsam arkadaslarla gitmistik menu halinde geliyor şira falan oldukca guzel ve degisik...[signature][hline]Murtaza, 19 Ocak 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" :D http://forum.paticik.com/view.php?id=108212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bu Bursa İskender garaj orda Ahşap bir bina da olan Mı?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 enee bende oraya gittim yanında alt geçit var az gerisinde ahşapdı yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl oldu bursaya gitmeyeli :) 2.5 iskender yedim orda (edit : topiği diab açtı zanlettim) [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 21 Ocak 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Hmm,uludağ iskender eski garajın orda,cadde üzerinde hep restaurantlar var zaten, kime sorsanız söyler yerini Böyle sokak arasında kalmış duvarlarında ünlülerin resimleri olan ufak bir yer,ahşap bir bina değil,orada kebab yiyen neden bursa kebabının ünlü olduğunu anlar. hmm canım çekti şimdi gideyim bari yarın falan... Dipnot: Bilmeyenler veya ilk kez ününü duyup gideceklere porsiyonları ufaktır eti bol yenilmesi tavsiye edilir.(1-1,5 etibol isteyin)Fiyatları tadından dolayı pahalıdır,o yüzden hiç şaşırmayın,ancak o tada değer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 gecenin gec saatlerinde alakasiz bir taksiyle uludaga cikma pahasina yedim yedim yedim. gururluyum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 eminim değmiştir,ben orada yedikten sorda kolay kolay başka yerde kebab yiyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 daha 3 gün önce yedim varya NASIL ÖZLEDİMM[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 1. nokta en mükemmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bjorn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ooo ayıpsın ben bursalıyım ama istanbulda yaşıyorum.mekan çok küçük yer bulmak çok zor.adamlar karşı kaldırıma sandalye falan koymuşlar artık :).[signature][hline]We don't need no education. We dont need no thought control. No dark sarcasm in the classroom. .......... [Bu mesaj bjorn tarafından 23 Ocak 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 hasta bir iskender ya deliriyorum her yediğimde ekmeği çıtır çıtır taze miğdeye oturmuyor , eti lezzetli , üzerinde döner eti harici bi parça et var o ayrı bir harika , yoğurdu kaymaksız ve çok kıvamında , heleki o sosu varya iskender bitse bile o susu yiyorsunuz, tereyağ kokusuyla sizi hipnoz ediyor. mm... (kusura bakmayın 1 hafta önce yedim hala etkisindeyim)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar