NsN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Merhaba arkdaşlar , oyunu kurdum çalıstırdığımda tam son aşamada oyuna giricekken hata verıor ve msaustune atıor ve sonlandırıldı dıor. Sorunumun ne olduğunu bilennız varmı ? Donanımsal bişemı acaba ? yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Natıon :Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 büyük bir ihtimal korsan oyun kullanıyorsun. biraz saçma ve alakasız olacak ama crack yaptın mı? eğer yaptın veya bir hata veriyorsa yükleme aşamasında bir sorun oluşmuş olabilir yada windows ile ilgili bir hata olabilir. ama donanımın eski ise ondanda kaynaklanıyor olabilir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ekran kartın ne?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Benimde bi sorunum war , Gta'da bazı bölümlerde oyun donuyo ve mavi ekran oluo ama saece mavi ekran eski win 98 hatası diil. Xp kullanıyorum ekran kartık Asus EAX700 pro, yardımcı olabilecek biri warsa sevinirim[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NsN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 3 gun once işlemciyi vede anakartı yeniledim daha öncesinde gayet rahat oynordu .. kurulum asamasındada bi hata vermedı yeni parcaları taktıktan sora format atıp sp2 kurdum sp2 ile oynayan varmı ?[signature][hline]Natıon :Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 benimde sp2.[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oyunu bitirdim. sp2.. bi hata olmadı. (utanarak söyliyorum ki crackli korsan :p)[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar