kadavra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Modemim ilk başlarda splitter olmaksızın internete bağlanıyor telefonla konuşulsa bile bağlantı kopmuyordu.Bir süre sonra telefonla bağlantı kopmaya devamında,internete bağlanmamaya başladı.Şu anda işine gelirse internete giren keyfi olursa sadece download yapan, keyfi olursa sayfa açan bir modeme sahibim.Yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 'splitter olmaksızın' şimdi bir de splitterla dene ,3-5 dolara kaliteli splitterlar satilmakta bunlar sana yardimci olacaktir ancak problemin ana kaynagi tamamiyle donanimsal olabilir ,modemi tekrar kaldirip yuklemeyi dene olmadi bri reset at ..[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadavra Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Reset arkadaki tuştan mı olacak? Wanip ne işe yarıyor?Mesela şu anda pırpır yanıp sönüyor.Bazen kırmızı oluyor?Tavsiye edebileceğiniz bir splitter markası var mı acaba? [Bu mesaj kadavra tarafından 26 Temmuz 2005 08:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 splitter markalar reset kucuk toplu igne basinda olan bir delik ,yalniz ona tikladiginda fabrika ayarlarina donecegini unutma[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poseidon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 wan ip ışığı normalde yeşil yanmalıdır, kırmızı yanarsa serverdan ip alamıyo demektir, hatlarından ek var mı bunu bi kontorl et, ufak ezilmeler ve ekler sorun yaratır, bence birde temiz bir format at, bakalım sorun devam edecek mi, aynı modemi kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar