DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 [spo1=Japko][/spo] arkadaslar doluyo starta basıyorum japonca tabi bu hatayı veriyo lütfen yardım edin japon serverinda oynayan yok mu? Edit Notu: Resimlerimizi Spoiler olarak koyarsak, forum düzenine katkıda bulunmuş oluruz. Teşekkürler. [signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK[Bu mesaj KaKsi tarafından 26 Temmuz 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Niye japon deniyorsun ki? Japon yerine MyKo dene, Yukarıda oyun hakkında bilgiler içeren başlıkta nasıl download edebileceğin açıklanmış...[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Myko kötü ya ben sırf şekil yapmak icin japonu istiyorum yoksa diezden dışarı adımım atmam be abi güzel server begeniyodum simdi indirme zamanı indirdim ama bu hatayı veriyo[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 O zaman aczık daha bekle Usko da Empire a geçiyor. Orda oynarsın, ama bu hatayı yüklemeden dolayı veriyor, orda bahsi geçen dosya ya hatalı yada eksik yada bir şekilde yüklenemiyor.[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI(Artık böyle biri yok) Nation: El-Morad Clan: The Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abi zaten empire a butun serverlar gecioki gecmeyen server var mı?[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Kaldırıp tekrardan kurarsan düzelir büyük ihtimal.[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Elemental Lord Lvl: 60 Clan: ESC Server: Ares
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Neyi kaldırıp abi biraz acıklayın lutfen nasıl bişi yapmam gerek[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yusuf Yusuf Usta(35):Jap-ko da oynamak çin-ko da oynamaktan iyidir. Çünkü sighini sallasan çinliye değiyo. 1.5 milyar nüfusları var lan. Halbuki Japko da oynasan kimsenin sighi değmez. O yüzden japko derim. Not: Yazar rahatsız oluyosa pm atsın msj ı değiştireyim.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Armas kardes ben zaten japkoda oynıycan ne yapıcam baska serverları ban su dosyayı verebilcek japkoda oynayan arkadaslar pm atsın lutfen acil[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arkadaşlar su bahsi gecen dosyayı göderebilcek olanınız varmı??? :( giremiyorum off[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK
Sphere Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Patch de hata olmus.Tekrar kur japonu.
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Armas2, 26 Temmuz 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Yusuf Yusuf Usta(35):Jap-ko da oynamak çin-ko da oynamaktan iyidir. Çünkü sighini sallasan çinliye değiyo. 1.5 milyar nüfusları var lan. Halbuki Japko da oynasan kimsenin sighi değmez. O yüzden japko derim. heh :) tabi caponların yaş ortalamasınıda hesaba katarsak,değecek kadar kan pompalanmayabilebilir :-)
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Buzkirpisi, 26 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki: said: Armas2, 26 Temmuz 2005 13:14 tarihinde demiş ki: Yusuf Yusuf Usta(35):Jap-ko da oynamak çin-ko da oynamaktan iyidir. Çünkü sighini sallasan çinliye değiyo. 1.5 milyar nüfusları var lan. Halbuki Japko da oynasan kimsenin sighi değmez. O yüzden japko derim. heh :) tabi caponların yaş ortalamasınıda hesaba katarsak,değecek kadar kan pompalanmayabilebilir :-) zuahahahah :D.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
DjHellioN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Armas sen japonda oynuyomusun ya yok mu japkoda oynayan oynayandan sadece 1 dosya alıcam[signature][hline]Yeter bune ya ban ban ban anaaa DjWarthoG2 de banlandı iyimi :( HAKSIZLIKKKK
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: DjHellioN, 26 Temmuz 2005 16:15 tarihinde demiş ki: Armas sen japonda oynuyomusun ya yok mu japkoda oynayan oynayandan sadece 1 dosya alıcam Şu an atkif olarak ko oynamıyorum. Ama yeni açılan bi serverda tekrar başlamayı düşünüyorum. Cypher yada deimosda orc sin açacam.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Öne çıkan mesajlar