MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Amigası olupta bu oyunu bilmeyen yoktur sanırım. İnanılmaz zevkli bir gemi ticareti oyunu. Hem bu oyunu hemde daha gelişmiş versiyonlarını http://www.portsofcall.de/ adresinden indirebilirsiniz.. biraz nostalji olsun ;) edit: eklemeyi unuttum, demo sınırlandırması var. okuyun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abim oynarken görmüştüm bir kaç kere eski dos oyunlarının oldugu klasörü buldum onada bakmıştım böyle ilk gemi falan alıyorsun ama garip geldi uğraşmadım üstüne[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
sword Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evt yaa bende baya bı oynamıstım bu oyunu fakat 3rd gorunce sımdı cok sevındım ındırıorum sımdı oynamaya baslıcam hemen
Öne çıkan mesajlar