MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Amigası olupta bu oyunu bilmeyen yoktur sanırım. İnanılmaz zevkli bir gemi ticareti oyunu. Hem bu oyunu hemde daha gelişmiş versiyonlarını http://www.portsofcall.de/ adresinden indirebilirsiniz.. biraz nostalji olsun ;) edit: eklemeyi unuttum, demo sınırlandırması var. okuyun..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 25 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 abim oynarken görmüştüm bir kaç kere eski dos oyunlarının oldugu klasörü buldum onada bakmıştım böyle ilk gemi falan alıyorsun ama garip geldi uğraşmadım üstüne[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sword Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 evt yaa bende baya bı oynamıstım bu oyunu fakat 3rd gorunce sımdı cok sevındım ındırıorum sımdı oynamaya baslıcam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar